fbpx

Een bewuste kijk op pril leven


Een zwangerschap is een verborgen en mysterieus proces die van je vraagt om naar binnen te keren. Er opent als het ware een deur naar een dieper bewustzijn. Eentje waarin je je meer bewust wordt van de cyclus van het leven en van je verbinding met een hele lijn aan voorouders. Een lijn die tijdens een zwangerschap iets meer lijkt op te lichten en zo voelbaarder wordt.

Diep van binnen voel je: dit is een unieke gelegenheid om te groeien in alle opzichten. Daarvoor heb je een reis naar binnen te maken. Dieper te zakken in je lijf en in het zwanger zijn. Want er is maar één iemand die precies weet hoe jij werkt en wat jij nodig hebt. En dat ben jezelf. De antwoorden en je kracht en potentieel te vinden in jezelf is een essentiële voorbereiding op de geboorte. Voor jezelf én je baby

Want 'babies remember birth'. Echt waar. En daarom is het belangrijk om al in je zwangerschap je te verbinden met je baby. Om intuitief te voelen, te durven weten en hierop te vertrouwen. Investeren in jullie band is mede vormend voor hoe het geboorteproces zich ontvouwt. En voor hoe jullie relatie zich in in die eerste onstuimige weken en maanden na de geboorte verder ontwikkelt.

Fijn dat ik het bad van je heb kunnen huren, wellicht als er ooit een volgende komt (moet der nog niet aan denken, haha) zal ik zeker weer bij je uitkomen. Bedankt!

Karin

Wij vonden HypnoBirthing een zeer praktische cursus waar je samen meerdere methoden en technieken leert die je kunt hanteren tijdens de bevalling.

Rinske

Dankzij Nynke kregen we steeds meer vertrouwen in een thuisbevalling in een bevalbad. We kijken met een goed gevoel terug op de bevalling. Ik kan dan ook iedereen aanraden de cursus bij Nynke te doen!

Wietske Baukje

De Hypnobirthing cursus bij Liefdevolle Geboorte is echt een aanrader, ondanks dat hij zo voorbij is, krijg je zoveel nuttige informatie en tips. Je krijgt handvaten om de geboorte tegemoet te gaan en leert daarbij jezelf en je partner nog beter kennen. Echt een aanrader!

Laura

Ik was ontzettend bang voor de bevalling, het idee van niet weten wat er gaat gebeuren en hoe mijn lichaam daarop zou reageren jaagde mij angst aan. De informatie die je hebt gegeven in de cursus en jou kijk op bevallen heeft daar langzaam, maar toch uiteindelijk heel duidelijk een omslag in gemaakt. Door wat je vertelde en uitlegde voelde ik me meer voorbereid over wat ik wilde, was ik geïnformeerd over mijn keuzes en kreeg ik regie over een situatie die ik totaal niet kon overzien daarvoor.

Marinke

Van de cursus die ik samen met mijn vriend bij Nynke volgde heb ik enorm veel geleerd! Omdat het ons eerste kindje is waren we nog totaal niet bekend in de “bevallingswereld”. Logischerwijs loop je dan door deze onwetendheid met de meute mee en beval je op de gangbare manier. Nynke liet me zien dat het ook anders kan.

Evelyn

Tijdens de bijeenkomsten bij Nynke voelden wij ons heel erg welkom. Nynke zorgde voor een ontspannen sfeer, ze gaf vertrouwen en ze had een open houding. Nogmaals ontzettend bedankt voor je lessen, inspiratie en steun.

Maria

We vonden het beide een erg leerzame en interessante avond. Veel informatie heeft ons aan het denken gezet en we hebben heel veel zin gekregen in het treffen van voorbereidingen en de bevalling zelf. Jouw kalme maar toch ook enthousiaste houding hebben we als erg prettig ervaren.

Dirkje

Bedankt voor de interessante cursus. De cursus heeft ons veel mooie inzichten gegeven. We kunnen niet wachten tot het zover is. Ik laat ook zeker even weten hoe het gegaan is.

Wina

Ik ben Nynke, moeder van 3 en een grote passie voor natuurlijke zwangerschap en geboorte

Wanneer je net als ik heel gepassioneerd bent over de manier waarop baby’s geboren worden en vrouwen moeder worden, dan ligt daar iets voor jou. Als het je (diep) raakt, dan ligt daar iets dat gezien en erkend wil worden. De trekkracht die je voelt nodigt je uit iets aan te gaan. Iets waar je je nooit eerder bewust van bent geweest. Ontdekken wat dat is en leren toelaten in je leven is een magisch proces om aan te gaan.

Ik leer je verbinding te maken met je hart en te zakken in je lijf. Want daar zit zoveel wijsheid! Je eigen pad lopen zoals dat voor jou en je kindje past door te luisteren naar je gevoel en intuïtie in plaats van de mening van anderen. Zo creëer jij de ideale omstandigheden voor een bewuste start, warme bedding en zachte landing.

EEN BEWUSTE START

Je hebt een zwangerschapswens of bent zwanger. Het leven doorgeven. Je wordt je meer bewust van de cyclus van het leven. Het komen en gaan. Een begin en een einde. Van een ouder bewustzijn dan het hier en nu; doorspekt met verhalen en ervaringen van voorouders. Een rijk groeiproces met zoveel lagen die je helpt om meer verbinding met jezelf, je kindje en het leven te ervaren.

NATUURCOACHING

Tijdens het wandelen in de natuur zak je dieper in jouw ervaring. Je mag onderzoeken wat deze zwangerschap voor jou betekent. Wat het raakt. Wat gezien wil worden. Vanuit welke visie wil je je kindje gaan opvoeden? Wat is jouw ideaal om werk en thuis te combineren? Met de natuur als spiegel komen antwoorden als vanzelf

GEBOORTEPATRONENCONSULT

Sta stil bij de weg die jouw kindje nu aflegt vanaf de conceptie tot en met de geboorte. En hoe die weg vormend is voor hem/haar. Maar je mag ook je eigen bewandelde pad gaan onderzoeken door dieper af te zakken in je eigen geboorteverhaal en -patronen. Welke overtuigingen staan een mooie bevalling of fijn moederschap in de weg?

EEN WARME BEDDING

 

Je gaat al richting het derde trimester en je voelt dat je je wilt gaan voorbereiden op de bevalling. Je begrijpt ten volste dat de wijze waarop je in het leven komt vormend is voor het latere leven. Daarom wens je voor jezelf en je baby een geboorte-ervaring waar vertrouwen, zachte kracht en keuzes maken dicht bij jezelf en je natuur centraal staan. En je zoekt een cursus die hierbij aansluit.

CURSUS HYPNOBIRTHING

Vanuit eigen kracht en regie een ontspannen & positieve geboorte-ervaring samen met je kindje creëren. Je begrijpt dat door aan je angsten en beperkende overtuigingen te werken die een mooie bevalling in de weg staan deze straks soepeler zal verlopen. Het uitgebreide Hypnobirthing programma leert je precies hoe dat werkt.

CURSUS NATUURLIJK! BEVALLEN

Deze korte, nuchtere, ééndaagse variant van de cursus Hypnobirthing leert je vanuit diep vertrouwen samenwerken met je lichaam en je natuurlijke geboorteinstincten. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld. De regie nemen en houden over je bevalling vanuit vrouwelijke kracht ongeacht hoe het loopt. 

EEN ZACHTE LANDING

 

Je baby ligt (bijna) in je armen. Je voelt op een heel diep niveau hoe kwetsbaar het proces is van in leven komen en je wil voor jezelf en je kindje een zachte landing en optimale start. Er schuilt veel kracht en schoonheid in op een natuurlijke, kalme manier geboren worden. In na de geboorte bij je moeder of vader huid-op-huid kunnen bijkomen van je geboortereis.

BEVALBAD & BIRTH BALL VERHUUR

Ervaar kracht, zelfvertrouwen en comfort terwijl je samen met je kindje jullie geboortereis maakt vanuit verbinding en vertrouwen. Met een bevalbad en birth ball geef je je geboorteinstincten de ruimte en neem je als vanzelf allerlei natuurlijke, actieve houdingen aan die je kindje helpen afdalen in het geboortekanaal.

BABYMASSAGE

 Iedere baby heeft een eigen verhaal, wat ze delen door o.a. te huilen. Zo verwerken ze de diepe indrukken aan de tijd in de baarmoeder en aan de geboorte. Door babymassage kunnen deze ervaringen loskomen en verwerkt worden. Zo kan je baby zich meer gaan thuisvoelen in z’n lijfje waardoor slapen makkelijker gaat, jullie band verdiept en klachten als krampjes en reflux verminderen.

Door te onderzoeken onder welke omstandigheden jouw leven begon. Door te ontdekken welke moeilijkheden je al heel vroeg hebt overwonnen. Door te ervaren hoe vol leven en emoties je al vanaf het prilste begin was. Kom je dichterbij wie je nu bent

 

Verken je oorsprong en ontdek hoe jouw vroegste indrukken en ervaringen een wezenlijk deel uitmaken van jouw werk en leven nu.

 

Download mijn Gratis E-Book en lees er alles over.

Bevalbad of Birth Ball ophalen? Of een vraag? Bel, mail, app of DM gerust!

06-36592239

Liefdevolle Geboorte
Nynke Brakelé-Hiemstra
Zijlroede 55
8939 AJ Leeuwarden

info@liefdevollegeboorte.nl

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid