fbpx

Welkom lieve mama (to be)

Gefeliciteerd! Je bent zwanger of jonge moeder. Een bijzondere ervaring waarin je opnieuw je balans mag vinden. Een tijd waarin je mag ontdekken en voelen, maar die vaak een beetje op de automatische piloot gaat door de drukte van alledag. Waardoor we soms geneigd zijn om mee te gaan met “dat wat van ons wordt verwacht”. Opvoeding, ervaringen en dat wat je oppikt bij anderen maakt dat je je gaat aanpassen aan ‘hoe het hoort’.

Het (aanstaande) moederschap nodigt je uit om je hiervan los te maken. Om uit je oude kleine zelf te stappen en veel meer jóuw waarheid te gaan leven. Je eigen pad lopen in lijn met je emoties en natuur, zoals dat goed is voor jou, je baby en je gezin. Je vrij én verbonden voelen en van daaruit zachte en krachtige keuzes maken. En écht aanwezig, zijn zodat je plezier, ontspanning en een diepe band met je baby ervaart.

Ik zie het (aanstaande) moederschap als ultieme persoonlijke ontwikkeling. Ik geef vrouwen de moed en eigenwaarde om te durven staan voor wie ze zijn en al het moois dat hen zo uniek maakt. Zodat ook de volgende generatie meeprofiteert van hun prachtige mama’s.

Herken jij je in het volgende

🤎 Voel jij je soms overweldigd door het (aanstaande) moederschap en verlang je naar rust, ontspanning en zelfvertrouwen?
🤎 Twijfel jij weleens over jouw vermogen je kindje veilig en liefdevol geboren te laten worden of ben je bang om te bevallen?
🤎 Besef je je dat alle horrorverhalen en negatieve gedachten over bevallen je niet dienen en ook niet ‘de waarheid’ zijn, maar lukt het niet om ze uit je hoofd te zetten?
🤎 Realiseer je je ten diepste dat je in dit geboortezorg-systeem zelf de regie moet pakken over je bevalling; helemaal als je bijzondere geboortewensen hebt?
🤎 Voel je de diepe wens om er een mooie bevalling van te maken omdat dit van grote positieve invloed is op jouw start als moeder en op de start van het leven van je baby?

Geloof me, je bent hier echt niet de enige in!

 

Ik kan je als geboortecoach helpen

🤎 diep te vertrouwen op jouw lichaam en je innerlijk weten en deze leidend te laten zijn, in plaats van negatieve verhalen en overtuigingen.
🤎 samen te werken met je lichaam in iedere fase van de bevalling
🤎 uit je hoofd te komen en je over te geven aan alles wat je ervaart tijdens je bevalling.
🤎 niet in paniek te raken, maar bij jezelf te blijven door goed te blijven ademen en te (blijven) geloven in jezelf en in je eigen kracht.
🤎 je (weer) bewust te worden van de kracht van je intuïtie en de wijsheid van jouw lichaam en hierop te vertrouwen.

Ik help jou je goed voor te bereiden en de regie te behouden over jouw lichaam en bevalling.

Dan hoef je niet langer op te zien tegen de geboorte van jouw kindje. Wie weet ga je er zelfs wel naar uit kijken!

 

Hi, ik ben Nynke

En ik help jou een ontspannen en bekrachtigende zwangerschap en geboorte te ervaren, vanuit vertrouwen en waarbij jij zelf de regie hebt. Zodat jij authentieke keuzes kunt maken die jou sterken in jouw rol als moeder. Ik ben er voor je van het prilste begin tot aan het einde van het prachtige en intense eerste jaar samen

 
Geboortecoach sinds 2014
 
     Gespecialiseerd in – 9 maanden tot + 9 maanden   
 
Geboortepatronen-consulent

Hypnobirthing docent

Natuurcoach

Babymassage docent

Moeder van 3 (3 thuisbevallingen
in bad met behulp van Hypnobirthing)

 
 

Zie ik je binnenkort bij...

CURSUS HYPNOBIRTHING

Diep ontspannen & vol vertrouwen bevallen – dankzij een optimale voorbereiding en de juiste mindset. Jij investeert hier graag wat tijd in om een positieve geboorte-ervaring voor jezelf en je baby te creëren.

CURSUS NATUURLIJK! BEVALLEN

Natuurlijk kun jij bevallen! Deze nuchtere variant van de cursus Hypnobirthing leert je in 1 dagdeel vanuit vertrouwen met je lichaam en je geboorteinstincten samen te werken. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.

BEVALBAD & BIRTH BALL VERHUUR

Soepel en comfortabel bevallen omdat je je lichaam volgt. In bad of met de bal neem je als vanzelf allerlei natuurlijke, actieve houdingen aan die je kindje helpen afdalen in het geboortekanaal.

NATUURCOACHING

Natuurlijk beter en bewust Zijn. Laat de natuur je lichaam ontspannen en je drukke gedachten oplossen. Vertraag en kom terug bij jezelf. Ervaar de elementen en ontdek al lopend hoe met de natuur als spiegel antwoorden en inzichten als vanzelf tot je komen. Een APK voor iedere mama (to be)!

GEBOORTEPATRONENCONSULT

Verken je eigen oorsprong! Veel moeilijkheden die je NU ervaart zijn verbonden met je start in het leven. Heel deze beperkende overtuigingen en patronen diepgaand en ervaar hoe je levenskracht en levenslust weer gaan stromen.

BABYMASSAGE

 Een ontspannen moment voor jou en je baby in de drukte van alledag die jullie band verdiept. Baby’s die regelmatig gemasseerd worden slapen en groeien beter. En in slechts 1-2 minuten kun je kwaaltjes als darmkrampjes en snotneusjes al verminderen.

Deze Prachtige & Krachtige vrouwen gingen je al voor!

Fijn dat ik het bad van je heb kunnen huren, wellicht als er ooit een volgende komt (moet der nog niet aan denken, haha) zal ik zeker weer bij je uitkomen. Bedankt!

Karin

Wij vonden HypnoBirthing een zeer praktische cursus waar je samen meerdere methoden en technieken leert die je kunt hanteren tijdens de bevalling.

Rinske

Dankzij Nynke kregen we steeds meer vertrouwen in een thuisbevalling in een bevalbad. We kijken met een goed gevoel terug op de bevalling. Ik kan dan ook iedereen aanraden de cursus bij Nynke te doen!

Wietske Baukje

De Hypnobirthing cursus bij Liefdevolle Geboorte is echt een aanrader, ondanks dat hij zo voorbij is, krijg je zoveel nuttige informatie en tips. Je krijgt handvaten om de geboorte tegemoet te gaan en leert daarbij jezelf en je partner nog beter kennen. Echt een aanrader!

Laura

Ik was ontzettend bang voor de bevalling, het idee van niet weten wat er gaat gebeuren en hoe mijn lichaam daarop zou reageren jaagde mij angst aan. De informatie die je hebt gegeven in de cursus en jou kijk op bevallen heeft daar langzaam, maar toch uiteindelijk heel duidelijk een omslag in gemaakt. Door wat je vertelde en uitlegde voelde ik me meer voorbereid over wat ik wilde, was ik geïnformeerd over mijn keuzes en kreeg ik regie over een situatie die ik totaal niet kon overzien daarvoor.

Marinke

Van de cursus die ik samen met mijn vriend bij Nynke volgde heb ik enorm veel geleerd! Omdat het ons eerste kindje is waren we nog totaal niet bekend in de “bevallingswereld”. Logischerwijs loop je dan door deze onwetendheid met de meute mee en beval je op de gangbare manier. Nynke liet me zien dat het ook anders kan.

Evelyn

Tijdens de bijeenkomsten bij Nynke voelden wij ons heel erg welkom. Nynke zorgde voor een ontspannen sfeer, ze gaf vertrouwen en ze had een open houding. Nogmaals ontzettend bedankt voor je lessen, inspiratie en steun.

Maria

We vonden het beide een erg leerzame en interessante avond. Veel informatie heeft ons aan het denken gezet en we hebben heel veel zin gekregen in het treffen van voorbereidingen en de bevalling zelf. Jouw kalme maar toch ook enthousiaste houding hebben we als erg prettig ervaren.

Dirkje

Bedankt voor de interessante cursus. De cursus heeft ons veel mooie inzichten gegeven. We kunnen niet wachten tot het zover is. Ik laat ook zeker even weten hoe het gegaan is.

Wina

Direct gratis aan de slag?

 

GRATIS E-BOOK GEBOORTEPATRONEN

Ontdek welke destructieve geboortepatronen zich steeds herhalen in jouw leven en heel je geboorte. Voor meer levenslust, geluk en fijnere relaties. Incl. checklist om te kijken of jij een Geboortetrauma hebt!

 

GRATIS KORTE BABYMASSAGE (VIDEO)

Creëer een fijn 1-op-1 moment en geef je baby een heerlijke ontspannen ‘I love you-massage’. Geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 6 weken oud als eerste kennismaking met babymassage.

 

GRATIS ONTSPANNINGSOEFENING (MP3)

Maak kennis met de befaamde Regenboog Ontspanning uit de cursus Hypnobirthing en ontdek waarom vrouwen wereldwijd er zo lovend over zijn! Deze verkorte versie laat je in slechts 12 minuten diep ontspannen

Bevalbad of Birth Ball ophalen? Of een vraag? Bel, mail, app of DM gerust!

06-36592239

Liefdevolle Geboorte
Nynke Brakelé-Hiemstra
Zijlroede 55
8939 AJ Leeuwarden

info@liefdevollegeboorte.nl

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid