fbpx

Van 23 juli tot 30 juli 10% korting op alle online cursussen!

Welkom lieve mama (to be)

Gefeliciteerd! Je bent zwanger of jonge moeder. Een bijzondere ervaring waarin je opnieuw je balans mag vinden. Een tijd waarin je mag ontdekken en voelen, maar die vaak een beetje op de automatische piloot gaat door de drukte van alledag. Waardoor we soms geneigd zijn om mee te gaan met “dat wat van ons wordt verwacht”. Opvoeding, ervaringen en dat wat je oppikt bij anderen maakt dat je je gaat aanpassen aan ‘hoe het hoort’.

Het (aanstaande) moederschap nodigt je uit om je hiervan los te maken. Om uit je oude kleine zelf te stappen en veel meer jóuw waarheid te gaan leven. Je eigen pad lopen in lijn met je emoties en natuur, zoals dat goed is voor jou, je baby en je gezin. Je vrij én verbonden voelen en van daaruit zachte en krachtige keuzes maken. En écht aanwezig, zijn zodat je plezier, ontspanning en een diepe band met je baby ervaart.

Herken jij je in het volgende

🤎 voel jij je soms overweldigd door het (aanstaande) moederschap en verlang je naar rust, ontspanning en zelfvertrouwen?
🤎 twijfel jij weleens over jouw vermogen je kindje veilig en liefdevol geboren te laten worden of ben je bang om te bevallen?
🤎 besef je je dat alle horrorverhalen en negatieve gedachten over bevallen je niet dienen en ook niet ‘de waarheid’ zijn, maar lukt het niet om ze uit je hoofd te zetten?
🤎 realiseer je je ten diepste dat je in dit geboortezorg-systeem zelf de regie moet pakken over je bevalling; helemaal als je bijzondere geboortewensen hebt?
🤎 voel je de diepe wens om er een mooie bevalling van te maken omdat dit van grote positieve invloed is op jouw start als moeder en op de start van het leven van je baby?

Geloof me, je bent hier echt niet de enige in!

 

Ik kan je als coach helpen

🤎 diep te vertrouwen op jouw lichaam en je innerlijk weten en deze leidend te laten zijn, in plaats van negatieve verhalen en overtuigingen.
🤎 samen te werken met je lichaam in iedere fase van de bevalling
🤎 uit je hoofd te komen en je over te geven aan alles wat je ervaart tijdens je bevalling.
🤎 niet in paniek te raken, maar bij jezelf te blijven door goed te blijven ademen en te (blijven) geloven in jezelf en in je eigen kracht.
🤎 je (weer) bewust te worden van de kracht van je intuïtie en de wijsheid van jouw lichaam en hierop te vertrouwen.

Ik help jou je goed voor te bereiden en de regie te behouden over jouw lichaam en bevalling.

Dan hoef je niet langer op te zien tegen de geboorte van jouw kindje. Wie weet ga je er zelfs wel naar uit kijken!

 

Wacht niet langer, start vandaag nog!

ZWANGERSCHAP

Je wil zo graag een versnelling lager gaan en meer rust ervaren. Om alles wat deze zwangerschap aanraakt en omhoog brengt een plekje te geven. Om bewust te genieten van je deze bijzondere tijd. En om nu al een diepe connectie te voelen met je baby.

Laat mij je begeleiden om die rust en ruimte in je zwangerschap te ervaren.

GEBOORTE

Het is je diepe wens om ontspannen en vol vertrouwen te bevallen om zo een positieve geboorte-ervaring voor jezelf en je baby te creëren. Je weet dat je het kunt, maar voor je gevoel staat iets het in de weg of mist er nog iets om in die volle overgave te kunnen gaan.

Laat mij je begeleiden om prachtig en krachtig te bevallen.

MOEDERSCHAP

 Je voelt je zoekende sinds je moeder bent. Krijg inzicht in wat jij nodig hebt in het moederschap zodat je meer energie, rust en vertrouwen gaat ervaren. Zo kun jij weer de leiding gaan nemen over je leven in plaats van dat je aan het overleven bent.

Laat mij je begeleiden om je die liefdevolle en energieke moeder te voelen

 
 
En ik help sinds 2014 (aanstaande) moeders als jij, vol vertrouwen en vanuit overgave hun kindje op de wereld zetten, waarbij jij zelf de regie hebt. Want het is mijn overtuiging dat je dat gevoel van (oer)kracht en zelfvertrouwen meeneemt het moederschap in waardoor je vanuit rust en verbinding voor je kindje kan zorgen.
 
Ik sta je bij met mijn expertise van het prilste begin tot aan het einde van het prachtige en intense eerste (baby)jaar. Met een luisterend hart, een open-mind en praktische raad en daad. Want ik geloof in jouw moederinstinct en moederskills en ik help jou om ze in jezelf naar boven te halen. Niet omdat je het niet alleen kunt, maar omdat je het niet alleen hóeft te doen.
 
Geboortepatronen-specialist & Hypnobirthing docent

Natuurcoach & Babymassage docent

Deze Prachtige & Krachtige vrouwen gingen je al voor!

Fijn dat ik het bad van je heb kunnen huren, wellicht als er ooit een volgende komt (moet der nog niet aan denken, haha) zal ik zeker weer bij je uitkomen. Bedankt!

Karin

Wij vonden HypnoBirthing een zeer praktische cursus waar je samen meerdere methoden en technieken leert die je kunt hanteren tijdens de bevalling.

Rinske

Dankzij Nynke kregen we steeds meer vertrouwen in een thuisbevalling in een bevalbad. We kijken met een goed gevoel terug op de bevalling. Ik kan dan ook iedereen aanraden de cursus bij Nynke te doen!

Wietske Baukje

De Hypnobirthing cursus bij Liefdevolle Geboorte is echt een aanrader, ondanks dat hij zo voorbij is, krijg je zoveel nuttige informatie en tips. Je krijgt handvaten om de geboorte tegemoet te gaan en leert daarbij jezelf en je partner nog beter kennen. Echt een aanrader!

Laura

Ik was ontzettend bang voor de bevalling, het idee van niet weten wat er gaat gebeuren en hoe mijn lichaam daarop zou reageren jaagde mij angst aan. De informatie die je hebt gegeven in de cursus en jou kijk op bevallen heeft daar langzaam, maar toch uiteindelijk heel duidelijk een omslag in gemaakt. Door wat je vertelde en uitlegde voelde ik me meer voorbereid over wat ik wilde, was ik geïnformeerd over mijn keuzes en kreeg ik regie over een situatie die ik totaal niet kon overzien daarvoor.

Marinke

Van de cursus die ik samen met mijn vriend bij Nynke volgde heb ik enorm veel geleerd! Omdat het ons eerste kindje is waren we nog totaal niet bekend in de “bevallingswereld”. Logischerwijs loop je dan door deze onwetendheid met de meute mee en beval je op de gangbare manier. Nynke liet me zien dat het ook anders kan.

Evelyn

Tijdens de bijeenkomsten bij Nynke voelden wij ons heel erg welkom. Nynke zorgde voor een ontspannen sfeer, ze gaf vertrouwen en ze had een open houding. Nogmaals ontzettend bedankt voor je lessen, inspiratie en steun.

Maria

We vonden het beide een erg leerzame en interessante avond. Veel informatie heeft ons aan het denken gezet en we hebben heel veel zin gekregen in het treffen van voorbereidingen en de bevalling zelf. Jouw kalme maar toch ook enthousiaste houding hebben we als erg prettig ervaren.

Dirkje

Bedankt voor de interessante cursus. De cursus heeft ons veel mooie inzichten gegeven. We kunnen niet wachten tot het zover is. Ik laat ook zeker even weten hoe het gegaan is.

Wina

Direct gratis aan de slag?

 

GRATIS E-BOOK HEEL JE GEBOORTE

Creëer een fijn 1-op-1 moment en geef je baby een heerlijke ontspannen ‘I love you-massage’. Geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 6 weken oud als eerste kennismaking met babymassage.

 

GRATIS KORTE BABYMASSAGE (VIDEO)

Creëer een fijn 1-op-1 moment en geef je baby een heerlijke ontspannen ‘I love you-massage’. Geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 6 weken oud als eerste kennismaking met babymassage.

 

GRATIS ONTSPANNINGSOEFENING (MP3)

Maak kennis met de befaamde Regenboog Ontspanning uit de cursus Hypnobirthing en ontdek waarom vrouwen wereldwijd er zo lovend over zijn! Deze verkorte versie laat je in slechts 12 minuten diep ontspannen

Mijn verhaal

Toen ik 11 jaar geleden, in 2013, diep ontspannen dankzij Hypnobirthing thuis in bad beviel van mijn eerste kindje, was ik echt een pionier. Eigenlijk iedereen die ik erover vertelde was sceptisch. Maar ik voelde heel sterk dat dit was hoe mijn bevalling, en de start van het leven van mijn zoontje, hoorde te zijn; ontspannen, liefdevolle en een positieve ervaring.

Ook na de bevalling wilde ik het ‘anders’ doen. Ik wilde niet terug naar een kantoorbaan van 9 tot 5, dus ik ging vanuit huis werken. Doordat ik veel in de avonduren Hypnobirthing cursussen gaf, kon ik er overdag voor mijn zoontje zijn. Het was voor mij de perfecte balans tussen werken en genieten van mijn gezin.

Dat wil niet zeggen dat het altijd alleen maar leuk was, of dat er geen uitdagingen op mijn weg kwamen. Er waren zeker struggles zoals moeizaam opnieuw zwanger worden van een 2e kindje, meerdere miskramen, een ongeplande 3e zwangerschap die m’n hele leven op z’n kop zette en het verlies van mijn moeder die allerlei (geboorte)trauma’s van rond mijn eigen start in het leven omhoog bracht.

En daardoor merkte ik al snel dat het moederschap niet zozeer ging over het grootbrengen van mijn kinderen, maar over het herontdekken van mezelf. Ik pakte niet zozeer een nieuwe rol op, maar ik onderging een complete transformatie. En daar heb ik het best moeilijk mee gehad, totdat ik ging zien wat voor enorme positieve impact het had, omdat ik in alle rollen in mijn leven meer ben gaan doen waar ik écht blij van word.

3 keer ben ik Prachtig en Krachtig thuis bevallen in bad met behulp van Hypnobirthing. Ons gezin is compleet en het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze zomer gaat een langgekoesterde wens van mij als Natuurcoach in vervulling; ik emigreer met mijn gezin naar Duitsland! Wel blijf ik werkzaam in Nederland in de Achterhoek, ook voor zwangerschaps- en babymassagecursussen.

 

Ik weet uit ervaring dat je soms gewoon niet precies weet wat je nodig hebt.
Bel, mail, app of DM me daarom gerust.
Ik luister graag naar je en denk met je mee.
 

06-36592239

Liefdevolle Geboorte
Zijlroede 55
8939 AJ Leeuwarden

KVK: 61132276
BTW: NL001792882B85

info@liefdevollegeboorte.nl

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid