fbpx

EXTRA INGEPLAND: Groepscursus Natuurlijk! Bevallen. Zat. 14 oktober van 10.00 - 13.00 uurIn de eerste 1000 dagen van je leven wordt het fundament gelegd voor de rest van je ontwikkeling. Wie je bent als volwassene heeft dus alles te maken met de conceptie, zwangerschap, geboorte en de babytijd. Natuurlijk krijgt een kindje een pakketje aan genen mee, maar je vroege levenservaringen die je opdoet in je omgeving bepaalt voor een groot deel of en hoe de informatie uit die genen tot uiting komt. Die omgeving is in eerste instantie ons lichaam: de eicel en zaadcel en de baarmoeder. Maar je energie en emoties tellen net zo hard mee.

En juist op dat vlak gebeurt er van alles. Want de komst van een kindje zorgt naast blijdschap ook voor een grote levensverandering voor zowel de moeder als de vader. Je doorloopt in deze fase allerlei thema’s als acceptatie, loslaten, overgave, aandachtig en bewust zijn, weten wie je bent en wat het leven inhoudt. Je groeit in al deze facetten waardoor je grenzen verleggen en dat maakt je kwetsbaar en krachtig tegelijk.

Het ouderschap begint in mijn optiek daarom al bij kinderwens. Mijn ontwikkelingsgerichte cursussen en coaching zijn gericht op het welzijn van ouder en kind van -9 maanden tot 9 maanden, wat wordt gezien als de meest vormende periode in het leven van een baby. Je kunt bij mij terecht voor begeleiding rondom bewuste conceptie, prenataal ouderschap, een positieve en ontspannen zwangerschaps- & bevalervaring en een rustige start en sterke ouder-kind relatie.

ZÓ BEN IK ER VOOR JE VAN BEGIN TOT GEZIN

VERHUUR

Neem ownership over je bevalling en kies voor de ondersteuning van een birth ball en bevalbad die je helpt je natuurlijke geboorte-instincten de ruimte te geven en allerlei ontspannen én actieve houdingen aan te nemen. Dit helpt je kindje bij het afdalen door het geboortekanaal.

DIVERSE CURSUSSEN

In mijn groeps- en privé-cursus Hypnobirthing, Natuurlijk! Bevallen of Babymassage help ik je ontspannen te genieten van deze bijzondere periode in je leven. En ik help jou/jullie in één dag of meerdere avonden om je visie mbt je bevalling daadkrachtig en liefdevol neer te zetten.

ONLINE LEEROMGEVING

Voor vrouwen en stellen die weten wat ze willen en nodig hebben zijn er mijn online cursussen & programma’s. Hierin ontvang je alle tools en handvatten waarmee je door middel van zelfstudie waar en wanneer jij wilt zelf aan de slag gaat om je gewenste zwangerschap en bevalling vorm te geven. 

1-OP-1 COACHING

Ik kijk als coach samen met jou in een Geboortepatronen en -Verwerkingssessie of een Conscious Conception consult naar overtuigingen & patronen die je niet langer meer dienen zodat je ze kunt loslaten. Ook bied ik zwangerschapscoaching om samen met jou toe te werken naar jouw gewenste bevalling

Laten we kennismaken!  

Ik vertel je met liefde over de mogelijkheden.

Van groeps- en privé zwangerschapscursussen,
tot gerichte coaching en losse luisterscripts.
Toegespitst op jouw situatie.
Geen overbodige info en lange trajecten,
want er is al genoeg gaande in je leven.
 

Jij kiest de basis en samen creëren we maatwerk.

 

Fijn dat ik het bad van je heb kunnen huren, wellicht als er ooit een volgende komt (moet der nog niet aan denken, haha) zal ik zeker weer bij je uitkomen. Bedankt!

Karin

Wij vonden HypnoBirthing een zeer praktische cursus waar je samen meerdere methoden en technieken leert die je kunt hanteren tijdens de bevalling.

Rinske

Dankzij Nynke kregen we steeds meer vertrouwen in een thuisbevalling in een bevalbad. We kijken met een goed gevoel terug op de bevalling. Ik kan dan ook iedereen aanraden de cursus bij Nynke te doen!

Wietske Baukje

De Hypnobirthing cursus bij Liefdevolle Geboorte is echt een aanrader, ondanks dat hij zo voorbij is, krijg je zoveel nuttige informatie en tips. Je krijgt handvaten om de geboorte tegemoet te gaan en leert daarbij jezelf en je partner nog beter kennen. Echt een aanrader!

Laura

Ik was ontzettend bang voor de bevalling, het idee van niet weten wat er gaat gebeuren en hoe mijn lichaam daarop zou reageren jaagde mij angst aan. De informatie die je hebt gegeven in de cursus en jou kijk op bevallen heeft daar langzaam, maar toch uiteindelijk heel duidelijk een omslag in gemaakt. Door wat je vertelde en uitlegde voelde ik me meer voorbereid over wat ik wilde, was ik geïnformeerd over mijn keuzes en kreeg ik regie over een situatie die ik totaal niet kon overzien daarvoor.

Marinke

Van de cursus die ik samen met mijn vriend bij Nynke volgde heb ik enorm veel geleerd! Omdat het ons eerste kindje is waren we nog totaal niet bekend in de “bevallingswereld”. Logischerwijs loop je dan door deze onwetendheid met de meute mee en beval je op de gangbare manier. Nynke liet me zien dat het ook anders kan.

Evelyn

Tijdens de bijeenkomsten bij Nynke voelden wij ons heel erg welkom. Nynke zorgde voor een ontspannen sfeer, ze gaf vertrouwen en ze had een open houding. Nogmaals ontzettend bedankt voor je lessen, inspiratie en steun.

Maria

We vonden het beide een erg leerzame en interessante avond. Veel informatie heeft ons aan het denken gezet en we hebben heel veel zin gekregen in het treffen van voorbereidingen en de bevalling zelf. Jouw kalme maar toch ook enthousiaste houding hebben we als erg prettig ervaren.

Dirkje

Bedankt voor de interessante cursus. De cursus heeft ons veel mooie inzichten gegeven. We kunnen niet wachten tot het zover is. Ik laat ook zeker even weten hoe het gegaan is.

Wina

DIRECT AAN DE SLAG?

Hi, ik ben Nynke

En ik zet me graag in om (aanstaande) ouders een verruimd beeld te geven over bevallen.
Eentje waar vertrouwen, zachte kracht en keuzes maken dicht bij jezelf en je natuur centraal staan.
Hoe jij die dan ook voor je ziet. Want elke versie is er één om te omarmen.
Het is het persoonlijke verhaal van de start van een nieuw leven.

Ik ga je niet vertellen dat je iets wel of niet ‘moet’ doen. Zoals ieder mens verschillend is,
is ook iedere baby en ieder gezin anders. Toch heb ik gemerkt de afgelopen jaren dat steeds
meer ouders zoeken naar mogelijkheden om hun leven en de opvoeding bewust vorm te geven,
op een manier die zo dicht mogelijk de natuurlijke, originele manier van omgaan met je kind benadert.
In mijn cursussen en coaching bied ik informatie en handreikingen die je naar eigen inzicht
kunt gebruiken voor júllie kindje, in jullie unieke situatie.

De afgelopen 8 jaar heb ik drie kinderen mogen dragen en verwelkomen. Aan den lijve heb ik ondervonden dat zwanger worden, zwanger zijn en bevallen zo veel verder gaat dan enkel een lijfelijke ervaring. Want nieuw leven ontvangen, groeien en geven doe je met lichaam, geest én ziel. Dat maakt een zwangerschap een oeraards en tegelijk spiritueel groeiproces. Waarin niet alleen je baby, maar ook jij als het ware opnieuw geboren wordt. Als mama en in je vrouw-zijn. Bij elk kindje opnieuw en elke keer dieper. De flow of weerstand die je onderweg ervaart geeft aan waar je nog ruimte mag maken in jezelf voor het verwelkomen van je kindje en voor het innemen van je rol als moeder. Door je te openen voor de lessen die je tegen komt op je (innerlijke) pad bouw je al in de zwangerschap een band op en zal je kindje zich welkom en geliefd voelen.

Drie keer heb ik zelf dit pad bewandeld en ben ik thuis vlot en ontspannen in bad bevallen met Hypnobirthing. Toch waren er ook de nodige hobbels onderweg. Moeizaam zwanger worden, miskramen, een zwangerschap die me compleet overviel en trauma’s van rond mijn eigen geboorte…. De hobbels op mijn weg bleken richtingaanwijzers waar ik nog verder mocht groeien en het roer om mocht. Al die ervaring breng ik in in de ondersteuning van jou en je partner. We doen het samen en ik loop met je mee. Met een luisterend hart, een open-mind en praktische raad en daad. Want ik geloof in jouw moederinstinct en in jouw moederskills en ik help jou om ze in jezelf naar boven te halen. Niet omdat je het niet alleen kunt, maar omdat je het niet alleen hóeft te doen. Voel je het verschil?

ZÓ HELP EN ONDERSTEUN IK JE

CONCEPTIE

Maak de weg vrij voor het kindje dat bij je wil komen! Wordt je bewust van je eigen invloed door aan de slag te gaan met stress, voeding, levensstijl en je eigen geboorteverhaal voor een warm welkom.

ZWANGERSCHAP

Vanuit een diep vertrouwen je empowered voelen omdat je beperkende overtuigingen en angsten hebt losgelaten. Regie nemen en houden vanuit vrouwelijke kracht en wijsheid ongeacht hoe het loopt.

BEVALLING

Werk tijdens je bevalling samen met je lichaam en geef het alle ruimte voor meer comfort en ontspanning. Ervaar kracht, zelfvertrouwen en positiviteit terwijl je je geboortereis maakt vanuit verbinding en vertrouwen.

JIJ EN JE BABY

Verbinding maken met je hart en zakken in je lijf. Want daar zit zoveel wijsheid! Je gevoel en intuïtie volgen in plaats van de mening van anderen. Je eigen pad lopen zoals dat voor jou en je kindje past.

LEKKER LEZEN

onderkoeling van je pasgeboren baby is een risico bij een badbevalling. Lees in de blog hoe je dit kunt voorkomen

Veel vaders voelen zich onvoldoende betrokken bij alles rondom de zwangerschap en geboorte

blog: wat te doen als je maar niet kunt kiezen tussen een thuis- en een ziekenhuisbevalling

regelmatig je baby masseren kan in de praktijk lastig blijken. In dit blog geef ik je praktische tips om er anders naar te kijken

bevalangst: hoe kom je er aan en hoe kom je er af. Je leest het in dit blog

wie ben jij? ontdek het levensmotief van je baby of kind

Bevalbad ophalen? Of een vraag? Bel, mail, app of DM gerust!

06-36592239

Liefdevolle Geboorte
Nynke Brakelé-Hiemstra
Zijlroede 55
8939 AJ Leeuwarden

info@liefdevollegeboorte.nl

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid