fbpx

babymassage leeuwarden

BABYMASSAGE EN -VOETREFLEXOLOGIE

babymassage leeuwarden

Ontspannen baby

Minder huilen

Beter slapen

Veilige hechting

 

Geef je baby een heerlijke ontspannen (shantala) (baby)massage zodat je baby helemaal tot rust komt
Verlicht en verminder veelvoorkomende babykwaaltjes met behulp van voetreflexologie 
Stimuleer de spier- en motorische ontwikkeling van je baby met baby-yoga
Leer de lichaamssignalen van je baby kennen en versterk jullie liefdevolle band

En geniet van deze bijzonder periode

 

 

Kies de cursusvorm die het beste past bij jouw kindje

Een groepscursus babymassage is natuurlijk heel gezellig, maar voor sommige baby’s zijn de prikkels van een onbekende omgeving en andere cursisten te veel. En de tijden van de lessen passen niet altijd bij het ritme van je kindje. Daarom valt er bij babymassage veel voor te zeggen om de cursus online of privé te doen. Jij als moeder voelt het beste aan welke cursus het meest geschikt is.Accounts

Free Trial

Storage

Your Text

PRIVE CURSUS


€ 79,95 

(excl. reiskosten a 0,19 ct/km bij >5 km enkele reis)

2 lessen van 1 uur bij je huis 

Onbeperkt vragen per e-mail/whats app/telefoon

Gratis toegang online leeromgeving

Praktisch

Een baby heeft zijn eigen ritme en het is belangrijk om daarbij aan te sluiten. Bij aanmelding zoeken we samen een geschikte datum/tijd. Na betaling maak ik een account voor je aan in de online leeromgeving waar je gebruik van kunt maken tot je kindje 10 maanden oud is. 


in de maanden juli/aug. geef ik geen privecusussen 

GROEPSCURSUS€ 75,-

3 lessen van 1 uur in Club yoga Leeuwarden


Onbeperkt vragen per e-mail/whats app/telefoon en in de les

Geen toegang tot de online leeromgeving (wel een hand-out)

Praktisch

Aanmelding en betaling gaat via Club yoga.

Klik om aan te melden op onderstaande aanmeld-button


Cursusdata:

vr. 14 & 28 juni en 5 juli 11.15-12.15 uurONLINE CURSUS€ 49,-

Een online cursus met losse video's en videolessen 


Je volgt de cursus in je eigen tempo in mijn online leeromgeving.

Onbeperkt vragen per e-mail/whats app/telefoon

Praktisch

Instromen in de cursus kan gedurende het hele jaar. Na betaling met Ideal ontvang je direct je inloggegevens. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving tot je kindje 10 maanden oud is


TIP: boek een privé-cursus samen met een vriendin/zus bij jou of haar thuis en bespaar! 2 lessen van 1 uur zijn dan slechts € 59,90 p.p.

 

 

 

Wist je dat deze babymassage cursus onderdeel is van het programma ‘ontspanning voor jou en je onrustige baby’ van Babykennis Academie? Dit programma voor een sterke ouder-kind relatie is ontwikkeld volgens de visie van IMH Nederland (Infant Mental Health)

 

 

 

Ontdek alle ins & outs

 

Maak gratis kennis met babymassage en probeer deze massage uit

 

Benieuwd naar de lesinhoud en de online leeromgeving? Neem alvast een kijkje 

 

Lees nog veel meer over babymassage in mijn blog en ga aan de slag met mijn slimme tips!

 

 

 

 

 

Zij gingen je al voor

“Mijn vriend kon helaas niet bij de les aanwezig zijn vanwege zijn werk. Het was fijn dat hij door de online leeromgeving alles kon nalezen en kijken en zo onze zoon kon leren masseren”

Hinke

“Ik heb veel aan de online leeromgeving thuis gehad, omdat ik er mee aan de slag kon op die dagen en tijden waarop mijn baby zin had om gemasseerd te worden. Mijn baby heeft weinig ritme, dus dit was ideaal.”

Sanne

“Mijn vriendin en ik zijn in dezelfde periode bevallen. We hebben samen een privé-cursus aan huis gevolgd. Ik dacht dat het alleen 2 lessen waren, maar de online leeromgeving erbij was een leuke verrassing”. 

Myra

 

 

 

Na het volgen van de cursus

weet jij precies hoe je je baby een fijne massage geeft die je baby tot rust brengt. Opgebouwde spanning en prikkels kan je baby hierdoor loslaten, wat een positief effect heeft op zijn humeur en slaap
ervaar je een nog diepere band met je baby. Je weet precies hoe je je baby zich veilig en geborgen kunt laten voelen. 
weet jij hoe je met een combinatie van slimme drukpunten en massagetechnieken in te zetten om kwaaltjes bij je baby (zoals darmkrampjes, verkoudheid, hoest en pijn bij doorkomende tandjes) te verlichten/ verminderen in slechts een paar minuten. 
merk je dat je vaker bewust een rustmoment in de dag inbouwt voor een kort momentje van massage of baby-yoga. Deze momentjes van 1-op-1 aandacht helpen je vertragen en meer in het moment te zijn.
herken je de lichaamssignalen van je kindje waardoor je in het dagelijks leven beter kunt inspelen op de behoeftes van je baby. Je voelt je zelfverzekerder in je rol als ouder en durft meer te varen op je moederinstinct/vaderinstinct
voel je jezelf ook meer ontspannen. Door het spiegelen van je baby, die tijdens de massage rustig en ontspannen wordt, wordt jijzelf ook rustiger.  En die rust neem je weer mee in de dagelijkse verzorging van je baby! 

 

 Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot de online leeromgeving?

 Iedere cursist heeft na aanmelding/aanschaf een half jaar toegang tot de cursus.

Wat is het verschil tussen de online en groeps-/privé cursus?
De inhoud van de cursus komt overeen. Kies je voor een groeps- en/of privécursus dan leer ik je naast masseren ook kijken naar de lichaamssignalen van je kindje. Ik leer je bovendien hoe je de massage kunt afstemmen op jouw baby op basis van mijn observatie. En je kunt al je vragen direct stellen. De online leeromgeving kun je in dat geval zien als je naslagwerk waarin je dingen nog eens kunt nalezen/nakijken.

Wat doe ik als ik tussentijds vragen heb?
Iedere cursist mag altijd mailen, bellen of een whatsapp bericht sturen bij vragen.

 Wanneer kun je starten met de cursus en hoe lang kun je blijven masseren?
Je kunt starten met de babymassagetechnieken wanneer je baby zes weken oud is. De voetreflex-technieken kun je al toepassen vanaf een week of vier. Begin met een minuut of 5 en bouw het rustig op.

 

De cursus is geschikt tot een leeftijd van ongeveer 10 maanden. Als je baby gaat kruipen of begint te staan wordt het uitdagender om de babymassagetechnieken aan te leren en uit te voeren. Je kunt dan ervoor kiezen om de massage aan te passen (korter, bepaalde lichaamsdelen even niet, of je baby zittend masseren). Uiteraard ontwikkelt iedere baby zich in zijn eigen tempo en sommige oudere baby's blijven uitstekend liggen tijdens een massage.

Hoe zit het met de kwaliteit?

Ik ben een ervaren en gecertificeerde babymassagedocente en daarnaast moeder van 3 kinderen. Ik volg regelmatig relevante (bij)scholingen. 


X

Wachtwoord vergeten?

Word lid