fbpx

Online zwangerschapscursus

DE ONLINE LEEROMGEVING VAN LIEFDEVOLLE GEBOORTE

Wat leuk dat je je aan het oriënteren bent op een passende cursus om je goed voor te bereiden op de geboorte van je baby. Zoals je waarschijnlijk gemerkt heb zijn er veel opties; bij mij maar ook bij andere aanbieders. Daarom is het goed om te kijken wat van al die mogelijkheden bij jóu past. Ik heb een breed en divers aanbod; een uitgebreide zwangerschapscursus die je van A tot Z voorbereid, een korte gerichte cursus die je snel leert wat je wilt weten voor je gaat bevallen of een losse module ‘geboorte- en verbindingsplan maken’. 

Ik werk sinds 2019 met een online leeromgeving omdat dit veel voordelen heeft voor jou. Alle zwangerschapscursussen die ik aanbied bevinden zich in een moderne online leeromgeving. Dat betekent overigens NIET dat je uitsluitend een zwangerschapscursus online kunt volgen. Persoonlijke begeleiding in de vorm van les(sen) blijft mogelijk. Je kunt kiezen voor een privécursus bij je thuis, een groepsles in Club yoga Leeuwarden of online begeleiding via Zoom. Je online leeromgeving is in dat geval je naslagwerk/bibliotheek.

 

 

 

DE VOORDELEN VAN EEN ONLINE LEEROMGEVING

  Je kunt zelf bepalen wanneer, waar én hoe vaak je met je cursus bezig gaat.
  Instromen kan op elk gewenst moment en direct na aanmelding krijg je je inlogcodes toegestuurd, zodat je direct kunt beginnen.
  Alle cursussen zijn in het Nederlands en bevatten een fijne mix van informatie en afbeeldingen en afhankelijk van de gekozen cursus ook oefeningen, audio en video. Deze mix maakt dat je de informatie goed kunt opnemen
  Alles handig en overzichtelijk op 1 plek en altijd up-to-date informatie, omdat nieuwe inzichten snel kunnen worden toegevoegd/ aangepast.
  Geen onhandige stencils, boeken of cursusmappen 

  

 

 

CURSUS AANGESCHAFT? KLIK OP DEZE BUTTON OM IN TE LOGGEN

 

 

DE ERVARINGEN VAN OUD-CURSISTEN

“Mijn vriend wil niet mee naar de groepsles. Het is fijn dat hij door de online leeromgeving toch de belangrijkste dingen meekrijgt”

“Ik heb veel aan de online leeromgeving thuis gehad, omdat ik er mee aan de slag kon wanneer ik daar behoefte aan had”

“Mijn vriendin had het erover dat het alleen een bijeenkomst was, maar de online leeromgeving erbij is een leuke verrassing”. 

“Ik ben best chaotisch dus online is ideaal voor mij. Ik vind het fijn om voor én na de cursus alles nog eens rustig te lezen”

“Mijn partner werkt op een booreiland waardoor ik de groepscursus alleen volg. Hij komt net voor de bevalling thuis en het is fijn dat hij door de online leeromgeving ook goed is voorbereid”

“Ik heb weinig tijd dus een online leeromgeving is heel praktisch. Het geboorteplan hoefde ik alleen nog maar een beetje aan te passen hier en daar”

 

 

Online zwangerschapscursus
X

Wachtwoord vergeten?

Word lid