fbpx

 

Wil je een complete zwangerschapscursus in Friesland volgen? Dan zijn de cursus Natuurlijk! Bevallen en de cursus Hypnobirthing hele geschikte opties.

Deze complete zwangerschapscursussen onderscheiden zich van reguliere zwangerschaps- en bevalcursussen omdat ze zich geheel richten op natuurlijke zwangerschap en geboorte. Je leert alles wat je nodig hebt om je op een ontspannen en liefdevolle manier voor te bereiden op jouw bevalling met vertrouwen in de natuur en op je eigen lichaam. Bovendien leer je om bewuste keuzes te maken en de regie in handen te nemen. Nuchter, praktisch, to-the-point, en met een beetje humor, zodat jij en je (geboorte) partner vol vertrouwen een liefdevolle bevalling in gaan. 

Het mooie van beide cursussen is dat je ze in groepsverband, privé of digitaal kunt volgen. Dus ook als je niet in Friesland woont kun je deze cursus volgen! Al het cursusmateriaal vind je in de Online Academie, zodat je bezig kunt met de cursus waar en wanneer jij wilt. Afhankelijk van de cursusvorm die je kiest krijg je daarnaast nog één of twee lessen of telefonische ondersteuning.

Lastig kiezen? In de keuzehulp vind je de cursusinhoud van beide cursussen naast elkaar zodat de overeenkomsten en verschillen gelijk duidelijk zijn

 
X

Wachtwoord vergeten?

Word lid