fbpx

WIE

 

Mijn naam is Nynke Brakelé-Hiemstra, getrouwd, moeder van een koningskoppel en eigenaresse van Liefdevolle Geboorte. Ik ben gecertificeerd HypnoBirthing cursusleidster en zwangerschapscoach. Twee keer ben ik thuis in bad bevallen en ik koester deze twee prachtige geboortes in mijn hart. Sindsdien ben ik – naast ervaringsdeskundige – ook een groot supporter van alles wat met natuurlijke zwangerschap en geboorte te maken heeft.

Na de prachtige HypnoBirthing-geboorte van mijn zoon ben ik afgereisd naar Dublin om daar de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner te volgen. Waanzinnig om een jaar na het volgen van een cursus HypnoBirthing opgeleid te worden tot cursusleidster. Kort na het behalen van mijn diploma is Liefdevolle Geboorte ‘geboren’.

Mijn visie is dat een bevalling zoveel meer is dan alleen een geboorte. Het is een unieke, zeer persoonlijke en emotionele gebeurtenis voor jou én je partner! En ik vind dat voor dit stuk veel meer aandacht en ruimte mag komen. Daarom is het mijn missie om ouders te leren hoe ze Prachtig en Krachtig kunnen bevallen. Zodat ze met een tevreden gevoel op deze onvergetelijke dag terug kunnen kijken.

Mijn passie voor Prachtig en Krachtig bevallen is al vòòr mijn eigen geboorte ontstaan! Mijn moeder heeft zich op mijn geboorte voorbereid met hypnose en dat heeft kennelijk een diepe inprenting in mijn onderbewustzijn gemaakt dat een geboorte een positieve, kalme en ontspannen ervaring zou moeten zijn. Hoe groot en bepalend de invloed van de prenatale periode op je verdere leven is daarvan werd ik me bewust bij de geboorte van mijn eerste kindje. Benieuwd naar mijn story en hoe dit 28 jaar later heeft geleid tot de geboorte van Liefdevolle Geboorte? Klik hier!

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Open chat