fbpx

WAT

 

LIEFDEVOLLE ZWANGERSCHAP

Groeps-, privé en digitale cursussen 
Voorlichtingen/demonstraties
Mother Blessing

LIEFDEVOLLE GEBOORTE/KRAAMTIJD

Verhuur bevalbaden
Verhuur Birth balls
Haptonomische babymassage

LIEFDEVOLLE BABYPERIODE

Shantala babymassage ( 6 wk – 9 mnd)
Mama relax workshop
digitaal programma Bevallen en Opstaan

ONLINE ACADEMIE
Liefdevolle Geboorte biedt haar cursisten als een van de weinigen in Nederland een Online (Geboorte)Academie! Geen boeken en cursusmappen meer, maar een beveiligde online omgeving waar je altijd en overal kunt inloggen om aan de slag te gaan. De cursussen en programma’s bevatten een fijne mix van informatie, afbeeldingen, audio en video. zodat jij optimaal voorbereid bent op de geboorte en de tijd daarna.

ONDERSTEUNING
Ik bied op 4 gebieden ondersteuning aan in mijn zwangerschapscursussen en -programma’s . Ik kan je kennis vergroten, je leren ontspannen, helpen de regie te pakken en/of al in de zwangerschap een band op te bouwen met je kindje. Ondersteuning kan plaatsvinden in fysieke lessen op mijn cursuslocatie of bij je thuis, telefonisch, via de email, whats app en/of via Zoom in groeps- of individuele calls. Deze tijd biedt zoveel mogelijkheden!
OPTIMALE MIX
Bepaal je eigen mix en kies op welk(e) vlak(ken) je ondersteuning wilt! Misschien is een los programma als Geboorteplan schrijven wel voldoende en heb je geen volledige cursus nodig! Wil je wel een volledige cursus en ook de gezelligheid van een groep ervaren? Selecteer de cursus die je wilt en ga voor de optie ‘groepscursus’. Misschien vraagt jouw persoonlijke situatie en verhaal wel om een privécursus. Ik kom graag bij je langs! 

“Dé nieuwe zwangerschapscursus: flexibel, duurzaam en toch persoonlijk!”

“Don’t just wish for a good birth; prepare for one!” 

“Volg altijd je hart want dat klopt” 

ZWANGERSCHAPSCURSUSSEN 

  

 

 

Gebruik als je twijfelt de keuzehulp of probeer de gratis mini-zwangerschapscursus in de Online (Geboorte) Academie. Kijk of je geïnspireerd raakt. Wil je daarna meer? Kies dan voor één van de betaalde programma’s.

 

 

 

Digitale cursussen / programma’s (muv Hypnobirthing) kunnen worden aangeschaft via de winkel en afgerekend met IDeal. Na ontvangst van je betaling krijg je automatisch je inloggegevens en kun je direct aan de slag.

 

Cursus Hypnobirthing (+ gratis introductieles)
Bereid je praktisch, lichamelijk en mentaal optimaal voor op de geboorte met deze Nederlandse Hypnobirthingcursus. Lees meer

groep privé digitaal
KENNIS PRENATAAL OUDERSCHAP ONTSPANNING REGIE

 

Cursus Natuurlijk! Bevallen
Ga vol vertrouwen de geboorte in met deze korte, praktische, nuchtere zwangerschapscursus. Lees meer
groep privé digitaal
KENNIS     REGIE

 

Geboorte & hechtingsplan maken
Leer met dit korte, gerichte en informatieve programma de regie pakken door kennis over je opties en rechten. Lees meer
digitaal
      REGIE

 

Gezien, gehoord, geliefd
Werk al voor de geboorte aan een liefdevolle band met je kindje en breng jouw eigen geboorteverhaal en geboortepatronen in kaart. Ontdek en word je bewust van de kwaliteiten en valkuilen en onvervulde behoeftes die daar in zitten. Lees meer
digitaal
  PRENATAAL OUDERSCHAP    

 

Ontspannen bevallen
Leer hoe je diep kunt ontspannen (ook op zo’n spannend moment als de geboorte!) zodat je dit straks moeiteloos kunt toepassen tijdens de geboorte! Lees meer
digitaal
    ONTSPANNING  

 

 

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Open chat