fbpx

WAT

 

Liefdevolle Geboorte – dé plek voor een zwangerschapscursus in Friesland
Liefdevolle Geboorte is het adres voor een zwangerschapscursus in Friesland. Ik heb een ruim aanbod zwangerschapscursussen (complete zwangerschapscursus, snelcursus en digitale cursus. Maar ook een weekendcursus of last minute cursus is mogelijk. Zoek je specifiek een opfriscursus? Neem gerust contact op, dan zoeken we samen op basis van je behoefte en budget een passende cursusvorm.

Je hoeft er de deur niet voor uit – maar het mag natuurlijk wel 😉
De groepscursus Hypnobirthing en Natuurlijk! Bevallen vinden beide ongeveer 5x per jaar plaats in Leeuwarden, centraal in Friesland. Voor mijn groepscursussen maak ik gebruik van de gezellige cursuslocatie Club yoga Leeuwarden die centraal in Friesland ligt. Maar een privé-cursus bij jullie thuis is ook mogelijk. En vind je het fijn om alles rustig in je eigen tijd en tempo uit te zoeken? Volg dan een digitale cursus Hypnobirthing of Natuurlijk! Bevallen of kies voor een losse module Geboorteplan maken of Ontspannen bevallen. Waar je dus ook woont, je kunt altijd een zwangerschapscursus van Liefdevolle Geboorte volgen.

Van complete zwangerschapscursus tot één enkele losse module 
Liefdevolle Geboorte heeft een uitgebreid aanbod waarmee je je optimaal kunt voorbereiden op de geboorte. Van de complete zwangerschapscursus Hypnobirthing, tot een snelcursus Natuurlijk! Bevallen van 1 dagdeel tot een losse module geboorteplan maken. Ben jij er klaar voor om je birthing-skills naar een hoger niveau te tillen? Voel maar op welk(e) vlak(ken) jij nog wat ondersteuning kunt gebruiken en scroll naar beneden voor het aanbod.

VERGROOT JE BIRTHING-SKILLS OP DE VOLGENDE 4 VLAKKEN

KENNIS

Als jij weet hoe je goed kunt zorgen voor je lichaam in de zwangerschap kun je veel klachten buiten de deur houden en is je lichaam perfect voorbereid op de geboorte. Zo kan het zijn taak tijdens de bevalling optimaal vervullen. Kennis neemt ook een hoop (onnodige) angst voor de geboorte weg. Want als je precies weet wat er gebeurt in je lichaam en waarom het gebeurt, dan ben je niet bang maar kun je erin ontspannen en zelfs samenwerken met je lichaam.

PRENATAAL OUDERSCHAP

Het is belangrijk om al voor de geboorte een band op te bouwen met je kindje. Als je als baby in een liefdevolle sfeer verwekt, gedragen en geboren wordt dan wordt in je hersenen een referentiekader van verbondenheid, ontspanning en zelf-vertrouwen vastgelegd. Het vormt de bril waardoor je naar de wereld kijkt en hoe je in het leven staat. Ook voor jou en je partner is het fijn en gezond om al in een vroeg stadium te hechten/ binden met je kindje. Vaak ontdek je hierbij nieuwe kanten van jezelf.

ONTSPANNING

De sleutel tot een voorspoedige bevalling ligt erin je diep te ontspannen en te openen in liefde en vertrouwen. Om dat te kunnen doen zul je angsten en spanningen (t.a.v. bevallen, controleverlies, pijn, of je het wel aankunt, etc.) los moeten laten. Door al in je zwangerschap  regelmatig te oefenen met ontspannen en te bedenken wat voor jou de meest optimale omstandigheden zijn om in te bevallen ben je goed voorbereid. 

 KEUZES & RECHTEN

Je bevalling is een unieke emotionele gebeurtenis en het is belangrijk dat het mooi en goed verloopt, zodat je er met een tevreden gevoel op terugkijkt. Dat gevoel neem je namelijk mee het moederschap in! Hoe gerichter je je voorbereid, hoe meer kans je creëert op een voor jou positieve uitkomst. Bovendien sta je zekerder in de keuzes die je maakt én laat je zien dat je jezelf en de geboorte van je kindje serieus neemt.

ALLE PROGRAMMA’S

Persoonlijke, productieve privécursussen

  • Hypnobirthing
  • Natuurlijk! Bevallen

 

Gezellige, gezamenlijke groepscursussen

  • Hypnobirthing
  • Natuurlijk! Bevallen

 

Digitale, do-it-yourself cursussen / programma’s

  • Hypnobirthing
  • Natuurlijk! Bevallen
  • Geboorteplan maken
  • Ontspannen bevallen

 

De cursussen / programma’s hierboven zijn gegroepeerd op hoeveelheid persoonlijke begeleiding. Ieder programma dat je aanschaft volg je in de Online Academie. Bij sommige programma’s zit ook een (groeps)les en/of telefonisch consult inbegrepen, dat kun je vinden in de omschrijving. 

Gebruik als je twijfelt de keuzehulp, kijk bij de weggevers (o.a. een gratis stappenplan Prachtig & Krachtig bevallen!) en ga het ervaren. Kijk of je geïnspireerd raakt. Wil je daarna meer? Kies dan voor één van de betaalde programma’s.

Digitale, do-it-yourself cursussen / programma’s kunnen (muv Hypnobirthing) worden aangeschaft via de winkel en afgerekend met IDeal. Na ontvangst van  je betaling krijg je automatisch je inloggegevens en kun je direct aan de slag.

BEVALBADEN & BIRTH BALLS
Ik verhuur 4 Birthpool in a box-baden en 3 Birth Balls voor meer comfort tijdens de bevalling.

CURSUS HYPNOBIRTHING 2.0!
Zoek jij een uitgebreide cursus die je praktisch, lichamelijk en mentaal optimaal voorbereid op de geboorte? Dan is dit de cursus Hypnobirthing echt iets voor jou.

KENNIS PRENATAAL OUDERSCHAP ONTSPANNING KEUZES & RECHTEN

Alléén bij Liefdevolle Geboorte volledig in het Nederlands in een online leeracademie te volgen! Geen boeken of mappen meer nodig.  Scherpgeprijsde groeps- en privecursussen van 2 lessen of een volledig digitale cursus al vanaf € 157,-. Niet zweverig en niet ingewikkeld. Lees meer

 

CURSUS NATUURLIJK! BEVALLEN
Zoek jij een korte, praktische, nuchtere zwangerschapscursus waardoor je vol vertrouwen de geboorte in gaat? Dan is de cursus Natuurlijk! Bevallen het programma voor jou. Lees meer

KENNIS   ONTSPANNING KEUZES & RECHTEN

 

GEBOORTEPLAN MAKEN
Zoek jij een informatief, praktisch en kort programma dat je vertelt welke opties en keuzes je hebt en hoe je dit vertaalt naar een geboorteplan? Die je leert hoe je een dijk van een geboorteplan opstelt die helemaal weergeeft wie jij bent en wat voor geboorte jullie willen? Dan is dit programma echt iets voor jou! Lees meer

      KEUZES & RECHTEN

 

ONTSPANNEN BEVALLEN
Zoek jij een kort, gericht programma die jou leert hoe je diep kunt ontspannen (ook op zo’n spannend moment als de geboorte!) zodat je dit straks moeiteloos kunt toepassen tijdens de geboorte? Dan is de digitale cursus Ontspannen bevallen echt iets voor jou.  Lees meer

    ONTSPANNING  

 

 

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid