fbpx

+ + + Samenwerkingsverband + + +

 

Trots kan ik bekend maken dat ik per 1 juli 2022 een samenwerking ben aangegaan met Babykennis Academie B.V.

Mijn visie en missie (een bewuste kijk op pril leven) sluiten mooi aan op de visie en missie van Babykennis Academie (een stevige basis voor een optimale ontwikkeling). Samen willen we impact leveren op de meest kansrijke start voor alle baby’s door het opbouwen van een stevige band tussen ouder en kind. We geven invulling aan deze ambitie door de online cursus babymassage en babyvoetreflexologie.

 

Liefdevolle Geboorte helpt aanstaande moeders en/of vaders samen te groeien in het prille ouderschap. Mijn ontwikkelingsgerichte aanbod is gericht op het welzijn van ouder en kind van -9 maanden tot 9 maanden en besteed aandacht aan: bewuste conceptie, prenataal ouderschap, een positieve en ontspannen zwangerschap & bevalling en een rustige start en een sterke ouder-kind band door ondermeer babymassage.  Want de manier waarop je bent verwekt, bent gedragen, bent geboren en het eerste jaar daarna, vormen je tot wie je bent. Invloeden in deze periode zijn bepalend voor de rest van je leven voor wat betreft je gedrag, je gevoelens, emoties en gedachten. Voor ouders is dit een periode van zelfonderzoek en grote persoonlijke groei, mits je die bewust doorleeft.  Thema’s als acceptatie, loslaten, overgave, aandachtig en bewust zijn, weten wie je bent en wat het leven inhoudt passeren de revue en maken je kwetsbaar en krachtig tegelijk. Groeien in het prille ouderschap voor een goede start voor je baby. 

 

Babykennis Academie hanteert de wetenschappelijk sterk onderbouwde visie van Infant Mental Health die er vanuit gaat dat de ontwikkeling van kinderen beïnvloed wordt door de relatie met hun ouders en verzorgers. De basis van deze relatie wordt al tijdens de zwangerschap gelegd. De eerste levensjaren zijn van groot belang voor de ontwikkeling, omdat het babybrein ontzettend snel groeit. Het babybrein groeit door de ervaringen die de baby opdoet en voor deze ervaringen zijn baby’s volkomen afhankelijk van hun ouders/verzorgers. Daarom is het belangrijk om al op zeer jonge leeftijd aandacht te besteden aan de relatie tussen ouders en hun baby. De IMH-visie richt zich op het welzijn van -9 maanden tot 5 jaar oud en besteed aandacht aan: ouderschap, ouder-kind relatie, hechting en vroegkinderlijke ontwikkeling.

Voor ouders heeft Babykennis Academie een gratis member pagina beschikbaar voor ouders om zich te verdiepen in ouderschap, baby ontwikkeling en om in contact te komen met andere (aanstaande ouders)

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid