fbpx

 

Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw geboorte-voorbereiding?

Jij wil je zwangerschap – en de bevalling straks – op een natuurlijke manier beleven. Omdat je gelooft in je eigen kracht en die van de natuur. Je wens is om ontspannen en comfortabel te bevallen. Maar hoe je dat precies doet of voor elkaar krijgt dat moet je nog uitzoeken. Je begrijpt het belang van ontspannen heel goed, maar je vindt het lastig, want je hoofd is zo druk. Eigenlijk zou je vaker moeten ontspannen, helemaal nu je zwanger bent, maar je kunt de tijd er niet voor vinden. Je weet dat je eigenlijk nu al aan de gang zou moeten om straks ontspannen te bevallen, maar het blijft er steeds bij. Dit maakt je soms onrustig. Je weet, dat als je echt graag natuurlijk wilt bevallen op jouw manier, dat je hier toch iets mee moet, want de zwangerschapsweken vliegen voorbij en de geboorte nadert.

 

Ik deel bewezen tools, tips en technieken voor een ontspannen bevalling

Na zelf twee keer bevallen te zijn met de HypnoBirthing-technieken, het volgen van de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner en 5 jaar zwangere stellen begeleid te hebben weet ik dat alles draait om ontspanning tijdens de geboorte. Angst verkrampt het lichaam en sluit het, wat een soepele bevalling in de weg staat. Ik weet precies wat werkt en wat niet qua ontspanning, hoe het werkt en wat de valkuilen zijn. Al die kennis heb ik voor jou samengebracht in dit concrete programma ‘Ontspannen bevallen’, zodat je dit zelf niet meer hoeft uit te zoeken. En jij je tijd en energie alleen maar hoeft te besteden aan technieken die écht werken tijdens de geboorte. Waardoor er dus meer tijd over blijft om te genieten van je zwangerschap. 

 

“Hoe ga je ontspannen tijdens de bevalling als je dat nu in het dagelijks leven al niet goed kan?

 

Wat kun je verwachten van de cursus ontspannen bevallen

Wat ik je tijdens dit unieke, korte programma ga leren is ontzettend waardevol. Het onderscheidt zich van reguliere zwangerschaps- en bevalcursussen omdat het helemaal is toegespitst op ontspannen in je zwangerschap met als doel relaxed en voorspoedig bevallen. Het is een gemakkelijk en praktisch programma vol informatie, tips, technieken, oefeningen en luisterbestanden zodat je ook echt aan de slag kunt. Je leert werken met visualisaties, diepe ontspanning, affirmaties, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken. De technieken waar je een klik mee hebt blijf je oefenen en tijdens de geboorte kies je wat voor jou op dat moment werkt.

 

Waarom de cursus Ontspannen bevallen een absolute must is

 

je krijgt informatie over het belang van een ontspannen en allerlei tips & trucs 

je leert verschillende ademhalingstechnieken om te helpen de (pers)weeën op te vangen 

talloze tools en technieken om ontspannen je zwangerschap en de bevalling te beleven

een simpele massagetechniek die extra endorfines aanmaakt en zo pijn vermindert

gelegenheid tot het stellen van vragen voor, tijdens en na de cursus

alle informatie op één plek in de Online Academie

 

De extra voordelen van de cursus Ontspannen bevallen

na de cursus heb je een ‘rugzak’ vol verschillende ontspanningstechnieken voor tijdens de geboorte. Je kent 1 massagetechniek, 9 ademhalingstechnieken voor tijdens de (pers)weeën en 4 krachtige visualisaties. Verder heb je volop geoefend met / geluisterd naar affirmaties ( een versie voor de moeder en één de geboortepartner), 2 ontspanningsscripts en 3 simpele technieken om snel diep te ontspannen.
je leeft iedere dag meer ontspannen en met meer vertrouwen naar de geboorte toe (wat goed is voor jou en je baby). Dit korte termijn effect treedt al binnen 1-2 weken op.
omdat je weet hoe je snel en gemakkelijk (diep) ontspant kun je dit moeiteloos toepassen tijdens de geboorte.

alle informatie op 1 handige plek in de Online Academie waardoor je er mee bezig kunt waar en wanneer jij wilt.
of je nu de eerste verwacht of dat je al een keer bevallen bent, of je nu thuis of in het ziekenhuis (met medische indicatie) bevalt en of je nu 1 kindje verwacht of een meerling, deze cursus is geschikt voor iedereen.
je kunt met ieder kennisniveau deelnemen aan de cursus. De informatie wordt eenvoudig gebracht en is niet medisch van aard.

 

“Het geheim van een voorspoedige bevalling is om je te ontspannen, te openen en helemaal over te geven aan het proces”

 

DIY Digitale cursus Ontspannen bevallen

ongedwongen & onbezorgd

 

 

Prijs: 47,-
Na betaling met iDeal krijg je direct toegang tot het programma in de Online Academie!

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

1
Vragen?
Powered by