fbpx

 

Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw geboorte-voorbereiding?

Jij wil je zwangerschap – en de bevalling straks – op een natuurlijke manier beleven. Omdat je gelooft in je eigen kracht en die van de natuur. In hoofdlijnen weet je al hoe je het hebben wilt. De precieze invulling laat op zich wachten, want dat is een hoop uitzoekwerk en je bent druk. En je weet ook niet zo goed waar je moet beginnen, waar je informatie vind over natuurlijke zwangerschap en geboorte. Hoe weet je welke keuzes je allemaal hebt? En wat je rechten zijn?  Het informatieaanbod van je zorgverlener is veel van hetzelfde en sluit niet helemaal aan bij jouw wensen. Als je echt graag natuurlijk wilt bevallen op jouw manier dan zul je hier toch iets mee moeten. Want de geboortezorg is de afgelopen jaren sterk gemedicaliseerd (ook de verloskundige zorg) en er zijn flinke protocollen ontstaan waarin nog maar weinig ruimte lijkt te zijn voor het natuurlijke. 

 

Ik deel een overvloed aan praktische tips & trucs en inside-information

Na zelf twee keer bevallen te zijn met de HypnoBirthing-technieken, het volgen van de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner en 5 jaar zwangere stellen begeleid te hebben heb ik een gigantische hoeveelheid kennis en informatie over natuurlijke zwangerschap en geboorte. Ik weet precies wat werkt en wat niet, hoe het werkt en wat de werkwijzes van zorgverleners rondom zwangerschap en geboorte zijn. Al die kennis heb ik samengebracht in dit concrete  programma ‘Geboorteplan maken’. Zodat jij goed voorbereid bent op de geboorte en dit niet meer allemaal zelf hoeft uit te vinden. Dit is unieke kennis en voor de prijs hoef je het niet te laten! 

 

“The power of a Birth plan isn’t the actual plan. It’s becoming educated about all of your options“.

 

Wat kun je verwachten van het programma ‘Geboorteplan maken’

Wat ik je tijdens dit unieke, korte programma ga leren is ontzettend waardevol. Het onderscheidt zich van reguliere zwangerschaps- en bevalcursussen omdat het helemaal is toegespitst op het maken van een geboorteplan en alles keuzes/opties die je daarbij hebt. Daarbij krijg je informatie over de geboortezorg anno 2019 en jouw rechten als zwangere vrouw. En een hoop tips en trucs waar (de geboortepartner) op kan letten op de dag van de geboorte. Oftewel, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en inspiratie en je mag altijd vragen stellen via de mail. Je leert om bewuste keuzes te maken en de regie in handen te nemen. Het programma is nuchter, praktisch en to-the-point zodat jij en je (geboorte) partner vol vertrouwen de geboorte tegemoet gaan. 

 

Waarom het programma ‘Geboorteplan maken’ een absolute must is

 

uitgebreide informatie het over creëren van de optimale beval-omstandigheden, natuurlijke bevalhoudingen, vaginaal toucheren, vliezen breken, pijnbestrijding, inknippen, navelstreng laten uitkloppen & cordring, (gentle) sectio, placenta baren & wat je er (evt.) daarna mee kunt doen, wel/geen babymutsje.

 

Je krijgt een leeg geboorteplan gericht op natuurlijke geboorte dat je naar eigen inzicht kunt aanpassen mét alle informatie over het hoe en waarom van een geboorteplan en tips om het overzichtelijk weer te geven.  Alle informatie die jullie nodig hebben handig op één plek in de Online Academie. 

 

een beschrijving van het verloop van de bevalling met aandacht voor jouw rechten als barende vrouw, én hoe de geboortepartner kan zorgen dat jouw rechten en jullie geboorteplan gerespecteerd en nageleefd worden.

je kunt samen met je partner alle informatie doornemen en vervolgens jullie persoonlijke geboorteplan maken. Zo weten jullie beide alle ins en outs van het geboorteplan. En vragen mag je me altijd, voor, tijdens en na de cursus stellen.

 

 

Waarom je echt deze cursus moet volgen als je natuurlijk wilt bevallen

je maakt door alle informatie echt een kick-start richting jouw/jullie unieke, natuurlijke geboorte. Na de cursus ben je in staat krachtige keuzes te maken waar en hoe je wilt bevallen, en wat je wel/niet nodig hebt van je zorgverlener.
hou je niet van dingen uitzoeken? Deze cursus neemt je veel werk uit handen!
na de cursus schrijf je door alle informatie die je gekregen hebt zo jullie geboorteplan die precies weergeeft wie jullie zijn en hoe jullie de geboorte voor je zien.
je kunt de Online Academie altijd raadplegen, waar en wanneer jij er mee bezig wilt
of je nu de eerste verwacht of dat je al een keer bevallen bent, of je nu thuis of in het ziekenhuis (met medische indicatie) bevalt en of je nu 1 kindje verwacht of een meerling, deze cursus is geschikt voor iedereen.
je kunt met ieder kennisniveau deelnemen aan de cursus. De informatie wordt eenvoudig gebracht en is niet medisch van aard.

 

“Wanneer jijzelf je gevoel en kracht kunt inzetten om je kind geboren te laten worden, dan zullen anderen hun kracht niet hoeven aan te wenden om jou van je kind te “verlossen” 

 

DIY Digitale programma ‘Geboorteplan maken’

Tijdbesparend & To-the-point

 

 

Prijs: 27,-
Na betaling met iDeal krijg je direct toegang tot het programma in de Online Academie!

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid