fbpx

Zwangerschapscursus Leeuwarden

Mijn verhaal

Toen ik 11 jaar geleden, in 2013, diep ontspannen dankzij Hypnobirthing thuis in bad beviel van mijn eerste kindje, was ik echt een pionier. Eigenlijk iedereen die ik erover vertelde was sceptisch. Maar ik voelde heel sterk dat dit was hoe mijn bevalling, en de start van het leven van mijn zoontje, hoorde te zijn; ontspannen, liefdevolle en een positieve ervaring.

Ook na de bevalling wilde ik het ‘anders’ doen. Ik wilde niet terug naar een kantoorbaan van 9 tot 5, dus ik ging vanuit huis werken. Doordat ik veel in de avonduren Hypnobirthing cursussen gaf, kon ik er overdag voor mijn zoontje zijn. Het was voor mij de perfecte balans tussen werken en genieten van mijn gezin.

Dat wil niet zeggen dat het altijd alleen maar leuk was, of dat er geen uitdagingen op mijn weg kwamen. Er waren zeker struggles zoals moeizaam opnieuw zwanger worden van een 2e kindje, meerdere miskramen, een ongeplande 3e zwangerschap die m’n hele leven op z’n kop zette en het verlies van mijn moeder die trauma’s van rond mijn eigen start in het leven omhoog bracht.

En daardoor merkte ik al snel dat het moederschap niet zozeer ging over het grootbrengen van mijn kinderen, maar over het herontdekken van mezelf. Ik pakte niet zozeer een nieuwe rol op, maar ik onderging een complete transformatie. En daar heb ik het best moeilijk mee gehad, totdat ik ging zien wat voor enorme positieve impact het had, omdat ik in alle rollen in mijn leven meer ben gaan doen waar ik écht blij van word.

 

Werken met mij

Ik zie het moederschap als de ultieme persoonlijke ontwikkeling. En ik begeleid vrouwen in dit bijzondere proces om te groeien en te genieten. Enerzijds door terug kijken naar je eigen geboorte die zijn sporen heeft nagelaten. In mijn geboortepatroonconsult kijk ik met jou wat je nu kunt doen om de gebeurtenissen en gevoelens van toen om te zetten naar iets moois. Maar vooral ook door te kijken naar wat er is en gaat komen: je verwacht een kindje en wilt dat de geboorte een mooie en positieve ervaring wordt voor jullie allebei.

Ik kan je daarbij helpen met mijn cursus Hypnobirthing en met de verhuur van mijn bevalbaden en birth balls. Ik ben met behulp van Hypnobirthing drie keer ontspannen en comfortabel in bad bevallen, dus ik weet precies wat er werkt, hoe het werkt en waarom het werkt.

 

Ben je al bevallen dan heet ik je van harte welkom in mijn babymassagecursus waarin ik je niet alleen leer om je baby een fijne massage te geven, maar ook om kwaaltjes als darmkrampjes of verkoudheid te verlichten of slaapproblemen te verminderen.

Heb je het gevoel dat je jezelf een beetje bent kwijtgeraakt sinds je moeder bent? Dan nodig ik je uit om met me mee op pad te gaan. Tijdens mijn natuurcoaching help ik je om zicht te krijgen op wat er gebeurt in jou en welke oude overtuigingen en patronen je hebt los te laten zodat je energieke en gezellige moeder kunt zijn die je wilt zijn.

 

 

 

Nog een paar weetjes

  ik ben een Vrije School moeder in hart en nieren. De vrije school streeft er naar dat ieder kind zich ontwikkelt met een helder denkvermogen (hoofd); een evenwichtig gevoelsleven (hart) en wilskrachtig kan handelen (handen). Dat is ook voor mij de basis waaruit ik leef en werk

  ik voel me het allergelukkigst en kan diep ontspannen als ik omringd ben met bomen en bos. Dit staat symbool voor vrijheid en vertraging voor mij

  ik kan enorm genieten van yoga en meditatie, maar ook van hardlopen en krachttraining

  ik ben spiritueel en tegelijk down to earth. Ik weet en voel dat er meer is en vind het supertof dat daar steeds meer wetenschappelijk bewijs voor komt.

  vanwege mijn prikkelbare darmsyndroom en voedingsallergieën heb ik veel kennis over gezonde voeding en supplementen en ben ik een ware thuiskok geworden

  ik hou enorm van reizen; nieuwe culturen en wereld(wonder)en ontdekken. Ik kan me helemaal verliezen in opgravingen en archeologische vondsten.

Praktische informatie

Ik werk vanuit huis (in Leeuwarden). Bevalbaden en Birth Balls kunnen daar opgehaald en geretourneerd worden. Mijn werkgebied is Friesland. Ik geef privé-cursussen bij jullie thuis. Mijn groepscursussen in Leeuwarden geef ik in Club yoga Leeuwarden. Daarnaast kan iedereen zich aanmelden voor een consult of coaching via Zoom.

Contactgegevens

Nynke Brakelé-Hiemstra
Zijlroede 55 
8939 AJ Leeuwarden

06-36592239
info@liefdevollegeboorte.nl

KVK nr: 61132276
BTW nr: NL001792882B85
Privacy Policy

 

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid