fbpx

Liefdevolle Geboorte biedt op dit moment 3 gerichte workshops / voorlichtingen / demonstratie ter voorbereiding op de bevalling. Alle mini-workshops duren 1 uur (van 19.45 – 20.45 uur) en vinden bij mij thuis plaats. Partners zijn van harte welkom! Ook is het mogelijk om een Gratis Introductieles Hypnobirthing te volgen van 1 uur. Opgeven voor deze activiteiten kan hier (of klik op nu aanmelden onderaan deze pagina). Voor de Gratis Mini zwangerschapscursus hoef je je niet op te geven, maar alleen te registreren in de Gratis Online Academie.

Maak een dijk van een geboorteplan

Kom je er niet uit met je geboorteplan? Raak je overweldigd door alle keuzes en opties? In 1 uur maak jij aan de hand van een voorbeeld samen met mij jóuw unieke geboorteplan. Je kunt al je vragen stellen en ik deel dat uur al mijn kennis/inside-information. Door al die informatie schrijf je zó je geboorteplan!

Woe. 22 januari

€ 13,50 p.p.

Demonstratie bevalbad opzetten

Wil jij graag in bad bevallen, maar houdt de praktische/ technische kant je tegen? Hoe zet je het bad op en ruim je hem op? Wat zit er allemaal bij en hoe groot is zo’n bad met bevalset? Na de demonstratie weet je het en even ‘proefzitten’ mag (we doen er geen water in)! De tips & trucs die je deze avond krijgt maken het helemaal af.

Woe. 29 januari

€ 7,50 p.p.

Voorlichting bevallen in bad

Wil jij graag in bad bevallen, maar twijfel je? Tijdens deze voorlichting vertel ik je (obv van eigen badbeval- ervaringen en die van mijn huurders) waar je praktisch rekening mee moet houden (zowel thuis als in het ziekenhuis) en wat de voor- en nadelen zijn. Na deze voorlichting in bad bevallen heb jij je keuze gemaakt!

Woe. 15 januari

€ 7,50 p.p.

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Open chat