fbpx

Liefdevolle Geboorte biedt op dit moment 2 gerichte workshops / voorlichtingen / demonstratie ter voorbereiding op de bevalling. Alle mini-workshops duren 1 uur (van 19.45 – 20.45 uur) en vinden bij mij thuis plaats. Partners zijn van harte welkom! Ook is het mogelijk om een Gratis Introductieles Hypnobirthing te volgen van 1 uur (afwisselend bij mij thuis/online/in Club yoga). Opgeven voor deze activiteiten kan hier (of klik op nu aanmelden onderaan deze pagina). Voor de Gratis Mini zwangerschapscursus hoef je je niet op te geven, maar alleen te registreren in de Gratis Online Academie.

Demonstratie bevalbad opzetten

Wil jij graag in bad bevallen, maar houdt de praktische/ technische kant je tegen? Hoe zet je het bad op en ruim je hem op? Wat zit er allemaal bij en hoe groot is zo’n bad met bevalset? Na de demonstratie weet je het en even ‘proefzitten’ mag (we doen er geen water in)! De tips & trucs die je deze avond krijgt maken het helemaal af.

Ivm corona momenteel niet mogelijk

 

Voorlichting bevallen in bad

Wil jij graag in bad bevallen, maar twijfel je? Tijdens deze voorlichting vertel ik je (obv van eigen badbeval- ervaringen en die van mijn huurders) waar je praktisch rekening mee moet houden (zowel thuis als in het ziekenhuis) en wat de voor- en nadelen zijn. Na deze voorlichting in bad bevallen heb jij je keuze gemaakt!

Ivm corona via een gratis webinar

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Chat openen