fbpx

 

Je baby is geboren en je gaat helemaal op in het voeden en verzorgen. Je krijgt weinig slaap en komt ook overdag weinig aan rust toe. Misschien omdat je al een oudere kinderen hebt rondlopen of omdat je weer aan het werk mag. Omdat je moe bent kun je je minder goed concentreren en je bent veel prikkelbaarder. Tijd voor jezelf is er niet. Wat jij wil en nodig hebt, jouw dromen en behoeftes, zijn zo ver weg geschoven dat je ze niet eens meer ziet. De hormonen jagen (misschien) nog door je hele lijf en je drukke sociale leven en vrienden hangen ook aan je wanneer je weer eens komt. Kortom je zou wel wat rust en ontspanning kunnen gebruiken. En een stukje voor jezelf, zicht op wat er in jou omgaat en wat je verlangens zijn. Voor al die vrouwen die denken ‘ja dat wil ik!’ is er de mama relax workshop van een halve dag!

 

Heerlijk ontspannen genieten, tijd voor jezelf en aandacht voor jouw behoeftes
Tijdens de Mama relax workshop doen we nuchtere ontspanningsoefening, leer je een simpele maar hele effectieve massagetechniek die direct ontspant en je een fijn gevoel geeft en doen we een dankbaarheidsmeditatie. Zo kom je helemaal tot rust en doe je nieuwe energie op. Onder het maken van de soulcollagekaart kijken we hoe je (nog) meer kunt genieten van het moederschap.  Hoe je je rust kunt pakken overdag, we gaan het hebben over meer in het hier en nu zijn en leren om beter te kunnen slapen, En kijken hoe je meer kan genieten van het moederschap. Met heerlijke hapjes en healthy drankjes op tafel kun je lekker bijkletsen met andere leuke moeders.  Een ontspannen mama betekent een ontspannen baby en dat kost minder energie, waardoor je ook meer energie hebt om te genieten van de dag. Kom je ook je batterij opladen? Schrijf je vandaag nog in en gun jezelf dit cadeautje!

 

ontspanningsoefeningen en een massagetechniek waardoor je heerlijk ontspant

een soulcollage kaart geeft je inzicht in je dromen en verlangens

Onder het genot van lekkere en healthy hapjes en drankjes bijkletsen met andere mama’s

 

Om het slaapgebrek en de inspanningen die een kleintje met zich mee brengt aan te kunnen is het belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen en te leren hoe je meer ontspanning kunt ervaren op de dag

 

Het mama relax programma

♥  1 heerlijke dag van 09.30 uur – 13.00 uur met heerlijke hapjes en healthy drankjes

♥  een heerlijke ontspanningsoefening (die je ook als luisterbestand mee naar huis krijgt!)

♥  we maken een soulcollage kaart*  (deze laagdrempelige manier van contact maken met je intuïtie kun je vervolgens ook thuis doen)

♥  leer een simpele en krachtige massagetechniek die extra endorfines aanmaakt en direct zorgt voor een gevoel van kalmte en geluk. Vanaf ongeveer 4 maanden mag je deze techniek ook toepassen bij je baby. (je ontvang na afloop een link naar een video zodat je partner het ook kan leren)

♥  ter afsluiting doen we een dankbaarheidsmeditatie

♥  (optioneel: wie de smaak te pakken heeft kan de 5-weekse digitale cursus Bevallen & Opstaan aanschaffen met 50% korting. Je betaalt dan geen € 39,95 maar slechts € 19,95)

*  Een soulcollage kaart maken is een simpele en leuke manier om contact te maken met je intuïtie. Artistiek talent is niet nodig, je zoekt afbeeldingen uit waar je je toe aangetrokken voelt die je knipt, scheurt en/of snijd en deze plak je vervolgens op een blanco kaart. Zo kom je in verbinding met je intuïtie en krijg je inzicht in jezelf. Je kunt het een beetje vergelijken met het maken van een visionboard, er ontstaan werkelijk prachtige kaarten. Een soulcollagekaart is wel (veel) kleiner dan een visionboard (ongeveer 15 x 25 cm). Je kunt gewoonweg beginnen met het maken van een kaart of eerst een vraag formuleren waarop je graag antwoord wilt. Iedereen bezit intuïtie, maar het is niet altijd makkelijk om het te horen. Dit kan komen door dat we druk zijn, ons ego in de weg zit en we te veel (na)denken. Door het maken van een soulcollagekaart maak je je los van je logische verstand en je verbindt je met je intuïtie en creativiteit (= je andere hersenhelft).  Na het maken van de kaart keer je naar binnen toe en stel je jezelf een aantal vragen waardoor je veel inzichten/antwoorden krijgt.

 

Kom ook!

 

Gezellige groepsworkshop

zat. 30 mei 10:30 – 13.30 uur (3 uur) in Club yoga Leeuwarden

 

 

€ 59,95 (incl. materiaal/koffie/thee/fruit/lekkers) 

 

 

Aanmelden

Let op: Aanmelden gaat via het contactformulier en niet de winkelwagen omdat de cursus alleen doorgaat bij voldoende deelname (minimaal 3 aanmeldingen)

 

Goed om te weten

Spreekt dit je aan maar volg je liever een digitaal programma in plaats van een workshop? Dan is mijn digitale programma Bevallen en Opstaan echt iets voor jou!

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Open chat