fbpx

Inzichtkaart

De 26 inzichtkaarten in deze set bevatten korte wijsheden en aanmoedigingen. Sta stil bij de boodschap en waarom deze juist nu voor jou van grote betekenis is. Je kunt elke dag een kaart trekken of op momenten dat je het nodig hebt.

 

Ontdek de boodschappen van je intuitie en je kindje
De inzichtkaarten kunnen zorgen voor meer balans en bewustzijn in je zwangerschap en kunnen je net dat steuntje in de rug geven dat je nodig hebt. De kaarten geven je dus geen toekomstvoorspelling, maar bieden wel een houvast bij de dingen die je meemaakt. De kaarten kunnen je inzicht geven in bepaalde situaties die jou bezig houden of vragen die je bezig houden. Trek regelmatig een kaart, lees de beschrijving en overdenk wat de kaart jou vertelt. Gebruik de kaarten voor het extra beetje motivatie wat je nodig hebt. Vertrouw erop dat de boodschap die je krijgt precies de juiste boodschap is voor jou op dit moment.

 

 

Ps: ben je fan van de kaarten en wil je ze graag zelf hebben om ermee aan de slag te gaan? Dat kan! Voor € 4,95 ontvang je van mij een digitaal bestand met de 26 inzichtkaarten én een blad met de uitleg van alle kaarten. Stuur me een mailtje als je hiervoor belangstelling hebt!

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com