fbpx

 

 

Dromen Durven Doen

 

Mijn naam is Nynke Brakelé en ik heb twee geweldige kinderen die beide met behulp van HypnoBirthing geboren zijn. In beide zwangerschappen stond persoonlijke groei, bewustzijn en een zo natuurlijk mogelijk zwangerschap en bevalling voor mij centraal. Als ervaringsdeskundige en gecertificeerde HypnoBirthing Practitioner help ik nu andere zwangere stellen hun dromen en verlangens ten aanzien van hun zwangerschap en de naderende geboorte te ontdekken en hen volledig in hun kracht te zetten. Zodat ze zelf de regie kunnen voeren en een bekrachtigende geboorte-ervaring creëren.

Sinds ik in 2014 de cursus HypnoBirthing in Friesland introduceerde aan mijn eigen keukentafel is het aantal cursisten enorm gegroeid. Steeds vaker werd ik benaderd door vrouwen die niet een hele HypnoBirthing-cursus wilden, hoefden of konden volgen, maar die wel graag wat ondersteuning wilden om hun ideale geboorte vorm te geven. Natuurlijk is dat ook mogelijk! In een fijne, inspirerende sessie bij jullie thuis, telefonisch of via skype staan jij, je kindje en jullie geboortewensen helemaal centraal.  

 

 

Zo is een individuele sessie heel geschikt om bijvoorbeeld een geboorteplan te maken dat precies weergeeft wie jij bent en wat jij wilt en die helemaal ingaat op jouw specifieke situatie en geboortewensen. 1-op-1 is er alle ruimte om te brainstormen, sparren en ideeën uit te wisselen en kunnen we echt de diepte ingaan. Het is ook mogelijk om je vorige geboorte-ervaring te bespreken en te kijken hoe je daar deze keer een voor jou meer bevredigende geboorte-ervaring van kan maken. Samen kijken we hoe je je fysiek, mentaal en praktisch zo kunt voorbereiden op de geboorte zodat je ontspannen en comfortabel kunt bevallen op een manier die helemaal past bij jou. Daarnaast kan ik jou en je partner helpen al voor de geboorte een hechte band te ontwikkelen met jullie kindje en samen ontspannen toe te leven naar de geboorte en de tijd daarna. Heb je andere wensen voor 1-op-1 begeleiding? Laat het me weten, we komen er vast uit!

 

 

“Bedankt voor je bericht en fijne bezoek vorige week. We hebben de avond allebei als zeer waardevol ervaren”

Janne Ruth & Boy

 

Consult 1/2 uur

€ 20,-

telefonisch/skype

 

Consult 1 uur

€ 35,-

telefonisch/skype/afspraak*

 

Consult 2 uren

€ 60,-

telefonisch/skype/afspraak*

 

Consult 3 uren

€ 85,-

telefonisch/skype/afspraak*

 

* voor consulten bij jullie thuis geldt dat het tarief exclusief reiskostenvergoeding a € 0,19 ct/km is bij >10 km enkele reis.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com