fbpx

Deze pagina heb ik speciaal voor jou in het leven geroepen om je goed te informeren en een positieve boost te geven in deze uitdagende tijd. Corona vraagt van ons om mee te bewegen en flexibel te zijn, niet altijd makkelijk, soms stressvol maar het brengt ons vaak ook zoveel. Hopelijk heeft het jou ook goeds gebracht? Leef je meer vanuit je hart, vertrouw je meer op je intuïtie, heb je helderder waar je écht gelukkig en blij van wordt? Of waar je wel en juist niet meer je energie in wilt steken en wat je écht belangrijk vindt in dit leven?  Ik probeer dankbaar te zijn voor alles wat wél kon, en ook dankbaar te zijn voor alles wat niet kon want dit bracht ook weer allerlei inzichten. Op deze manier kan je zwangerschap en bevalling ook in corona-tijd een hele mooie, rijke ervaring zijn die je bewustzijn laat groeien ✨

 

Verleg je focus naar je zwangerschap. Je verdiepen in wat voor met de geboorte kan je aandacht verleggen naar positievere dingen waar je kindje ook van profiteert.  Ik help je hiermee in mijn Gratis E-book ‘de 7 sleutels tot Prachtig en Krachtig bevallen’ waarin ik je precies vertel welke 7 praktische dingen écht het verschil maken. Of volg mijn Gratis online training “in 5 stappen naar jouw droombevalling” en zet serieuze stappen richting jouw mooiste bevalling

 

Als zwangere heb je over het algemeen een wat lagere weerstand. Je weerstand tegen ziektekiemen neemt een klein beetje af, waardoor je wat sneller een griepje of verkoudheid te pakken. Bovendien duurt het meestal wat langer voordat je weer beter bent. Klik hier voor algemene gezondheidstips om je immuunsysteem te versterken. 

 

Door de gedeeltelijk lock down wordt je wereld ineens een stuk rustiger en kleiner dan voorheen. Thuiswerken, geen sociale contacten, geen activiteiten buitenshuis. Nog meer tijd om je bezig te houden met je zorgen maken en minder afleiding. Op het eerste gezicht niet ideaal als je normaal een lekker bezig bijtje bent. Toch biedt het ook kansen. Onze drukke levens hebben ook als effect dat we minder tijd hebben om bij dingen stil te staan, te voelen en te zijn met wat er is. Daarom 10 dingen die je prima vanuit huis kunt doen, juist in deze tijd, en waarmee je kunt genieten van een van de meest bijzondere periodes in je leven.

 

Als je (bijna) bent uitgerekend nu het corona-virus voor veel spanning zorgt, is het een extra uitdaging om met vertrouwen de bevalling in te gaan. Lees dan dit artikel met 11 tips om te bevallen tijdens deze spannende corona-tijd (je kunt het!) van mijn BCE-collega (beroepsvereniging voor Childbirth Educators) en Ouders van Nu Expert/zwangerschapscoach Marijn van der Zwaard. Benieuwd hoe het zit met je rechten tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd in tijden van corona? Ik heb ze voor je op een rij gezet.

 

Verleg je focus naar je kindje. Het zijn onzekere tijden die extra spanningen met zich meebrengen. Logisch, maar niet zo goed voor jou en je kindje. Niet voor de groei/ontwikkeling en ook niet in aanloop naar de geboorte toe, omdat je die extra spanningen opslaat in je lichaam. Je kindje voelt de spanningen/onzekerheid ook. Daarover hoef je je niet schuldig te voelen, maar alles wat jij voelt, voelt je kindje ook. Daarom heb ik een video met een buik(baby)massage-techniek opgenomen! Door regelmatig je buik te masseren en contact te leggen met je kindje verleg je je aandacht naar positievere dingen waar je kindje ook van profiteert. 

 

 

Wil je samen met mij aan de slag om je goed voor te bereiden op de bevalling en vraag je je af wat er mogelijk is?

  • een online cursus (met evt. ondersteuning via email/telefoon/Zoom)
  • een privecursus

Alle cursussen en lessen die ik geef vind je onder aanbod en/of in de shop.

Wil je graag een groepscursus Hypnobirthing volgen na de lockdown maar vraag je je af wat er gebeurd als we nog steeds of opnieuw in lockdown gaan? Je loopt bij mij geen enkel risico. Je kunt ervoor kiezen om aan te sluiten bij een latere cursus (indien mogelijk), je kunt ervoor kiezen om de cursus om te zetten naar een privé of online cursus of je krijgt je geld terug. 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid