fbpx

 

Vertrouwen Ontspannen Loslaten

 

Mijn naam is Nynke Brakelé en ik heb twee geweldige kinderen die beide met behulp van HypnoBirthing geboren zijn. In beide zwangerschappen stond persoonlijke groei, bewustzijn en een zo natuurlijk mogelijk zwangerschap en bevalling voor mij centraal. Als ervaringsdeskundige en gecertificeerde HypnoBirthing Practitioner help ik nu andere zwangere stellen hun dromen en verlangens ten aanzien van hun zwangerschap en de naderende geboorte te ontdekken en hen volledig in hun kracht te zetten. Zodat ze zelf de regie kunnen voeren en een bekrachtigende geboorte-ervaring creëren.

Sinds ik in 2014 de cursus HypnoBirthing in Friesland introduceerde aan mijn eigen keukentafel is het aantal cursisten enorm gegroeid. Een prachtige ontwikkeling! Daarom heb ik recent besloten om zelf de affirmaties en de Regenboog Ontspanning in te spreken voor mijn cursisten. 

 

 

Lid van de NVHBC: nummer 8016-14
(Nederlandse Vereniging HypnoBirthing Cursusleisters)

 

Ontdek wat diepe ontspanning kan betekenen voor jouw zwangerschap en bevalling

HypnoBirthing is wereldwijd al bijna 30 jaar de grootste en meest bekende zwangerschapscursus gericht op natuurlijke zwangerschap en geboorte. Met een unieke combinatie van diepe ontspanning (zelfhypnose), affirmaties, ademhalingstechnieken, visualisaties en voorlichting leer je jezelf volkomen te ontspannen en alle angst en spanning los te laten. Ingewikkeld of zweverig? Welnee! HypnoBirthing helpt moeders juist herinneren aan de eenvoud van geboorte, zoals we dat overal in de natuur zien. Dat maakt het programma zo krachtig en doeltreffend.

Bij zelfhypnose ben je volledig zelf in controle over je lichaam en gedachten en je kunt het toepassen wanneer jij dit wilt. Je bent niet van de wereld, maar ontspannen en gefocust op het geboorteproces. Door zelfhypnose tijdens de geboorte toe te passen verminderen angst, spanning en pijn. Angst verkrampt het lichaam en sluit het, wat een soepele bevalling in de weg staat. Als er geen angst en bijzondere medische omstandigheden aanwezig zijn, hoeft heftige pijn geen deel uit te maken van de geboorte. Zo wordt de geboorte weer de prachtige, veilige en vredige ervaring zoals die oorspronkelijk bedoeld is.

Een belangrijk onderdeel van het HypnoBirthing programma is het luisteren naar affirmaties en de Regenboog Ontspanning. Tijdens het luisteren worden eelden van een gemakkelijke, liefdevolle geboorte worden ingeprent in je onderbewustzijn. De taal van ons onderbewustzijn bestaat uit fantasie en beelden. Als je tijdens je zwangerschap regelmatig de tijd neemt voor de affirmaties en Regenboog ontspanning beleef je je zwangerschap ontspannener en bewuster. Op lange(re) termijn zal het luisteren ervoor zorgen dat je onderbewustzijn de ingeprente beelden gaat accepteren, geloven en vertrouwen. Dat maakt dat je tijdens de geboorte gemakkelijker zo’n fijne, ontspannen geboorte daadwerkelijk zult bereiken.

 

 

“Gisteravond voor het eerst jouw versie van de regenboog-versie geluisterd. Maar ik moet zeggen dat ik al na 3 ademhalingen weg was, haha”

Anja

 

Bestel hier jouw HypnoBirthing-oefenmateriaal

Als HypnoBirthing Practitioner die jarenlang zwangere stellen begeleid heeft en zelf twee keer bevallen ben weet ik dat alles draait om ontspanning tijdens de geboorte. Ik weet precies wat werkt en wat niet, hoe het werkt en wat de valkuilen zijn. Een van de valkuilen is luisteren naar/oefenen met een stem die je als vervelend ervaart. Jouw gevoel bij de stem bepaalt in hoeverre je je diep kunt ontspannen en de suggesties zult volgen. Daarom heb ik voor iedereen die de cursus bij mij volgt de affirmaties en Regenboog Ontspanning zelf ingesproken. Ook heb ik de hypnosescripts uit de cursus ingesproken. Omdat je bekend bent met mijn stem is de kans groter dat je de affirmaties, Regenboog Ontspanning en hypnosescripts als prettig ervaart. Heb je in het verleden een keer een HypnoBirthing cursus gevolgd en ben je opnieuw zwanger? Vond je destijds de stem onprettig en wil je graag een andere versie uitproberen? Of heb je weinig tijd om met je partner te oefenen maar wil je wel graag oefenen? En voel je er niet zoveel voor om dan maar zelf de scripts te gaan inspreken? Geen probleem, hier kun je alle scripts bestellen!

 


Affirmaties

€ 4,50


Regenboog Ontspanning

€ 4,50


Het lavendelscript/de Esdaillestaat

€ 4,50


Het krachtscript

€ 4,50


De dieptemeter/handschoen

€ 4,50

 

AANBIEDING!

 

1 script: € 4,50

2 scripts: € 7,50

3 scripts: € 10,00

4 scripts: € 12,50

5 scripts:  15,00

 

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com