fbpx

GRATIS

Liefdevolle Geboorte heeft verschillende gratis weggevers die jouw helpen er een prachtige en krachtige geboorte-ervaring van te maken

gratis zwangerschapscursus

Hi lieve mama (to-be), super leuk dat je graag stappen wilt zetten om te ontdekken hoe jouw unieke en liefdevolle zwangerschap, geboorte en babytijd eruit mag gaan zien. Daarom heb ik twee keer een gratis zwangerschapscursus voor jou! Ik heb een gratis E-book geschreven met daarin de 7 sleutels tot een Prachtige & Krachtige bevalling waarin je precies kunt lezen welke praktische dingen écht een verschil gaan maken bij je bevalling straks. Ook heb ik een gratis digitale training ‘in 5 stappen naar jouw droombevalling’ waarin je je mindset en overtuigingen over je zwangerschap en bevalling onder de loep kunt onderzoeken en (indien gewenst) veranderen. 

Ben je op zoek naar  inspiratie, informatie en ideeën om jouw unieke, liefdevolle zwangerschap en geboorte vorm te geven? Neem dan eens een kijkje op mijn blog pagina en/of check mijn FacebookInstagram en Youtube kanaal. Wil je iedere week als eerste een inspirerend en informatief mailtje ontvangen? Geef je dan op voor de Magisch-Mooie-9 maanden-mails!

In deze uitdagende tijden van Corona heb ik bovendien een speciale pagina om jou goed te informeren en een positieve boost te geven!

Al deze content is helemaal gratis, er zijn geen “strings attached”, hoewel het uiteraard altijd mogelijk is om op een intensiever niveau met mij samen te werken. Daarvoor verwijs ik je naar mijn aanbod. 

Liefs Nynke

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Chat openen