fbpx

 

 

Hypnobirthing is de meest veelzijdige zwangerschapscursus die je kunt volgen en het is met geen enkele andere zwangerschapscursus te vergelijken, omdat het helemaal is toegespitst op ontspannen in je zwangerschap met als doel relaxed en voorspoedig bevallen. Om dat te kunnen heb je bepaalde specifieke kennis en vaardigheden nodig en bovenal de juiste mindset. Want om te zorgen dat je op een spannend moment als de bevalling de juiste mindset hebt en direct in diepe ontspanning kunt gaan leer je al in je zwangerschap werken met visualisaties, diepe ontspanning, affirmaties, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken. Deze tools en technieken zorgen op zichzelf al voor ontspanning, maar zeker een combinatie van meerdere technieken kunnen je in een diep ontspannen staat brengen waarin je vol vertrouwen bent.

Hypnobirthing zorgt ervoor dat je relaxed naar de bevalling toeleeft en bevalt. Of je nu (heel) bang bent voor de bevalling, gezonde spanning ervaart, controle verlies tijdens de bevalling lastig vind of positief en blij uitkijkt naar de geboorte. Dat maakt niks uit. Het maakt je sowieso relaxter. Door de cursus beschik je over tools en technieken toepasbaar bij elke fase van de bevalling en je gaat met zelfvertrouwen de bevalling tegemoet. Dat zorgt er doorgaans voor dat je een fijnere (en minder pijnlijke) bevalling hebt – en je baby ook. Want ook voor een baby is een bevalling heftig en intens! Klik hier als je meer wilt weten over hoe de cursus Hypnobirthing je relaxed helpt te bevallen.

Tijdens mijn Gratis Introductieles Hypnobirthing neem ik je mee in de methodiek van stressreductie. Ik ga je (veel) inzichten geven waar je super blij van zult worden! En ik ga het zo logisch voor je maken waardoor je direct al zoveel kracht zult ervaren. 

Jullie gaan na deze gratis introductieles Hypnobirthing sowieso naar huis met:

  • Waardevolle informatie en inzichten over de werking van je lichaam, de invloed van stress/ontspanning en hoe jij hier zelf invloed op kunt uitoefenen
  • 1 (adem)techniek waardoor je in de rust kunt blijven tijdens je bevalling, ook als het superheftig wordt!
  • 1 tool waardoor je minder pijn zult beleven tijdens je bevalling.

 

Eerst volgende datum: vrijdag 5 juni 19.00 – 20.30 uur

 

 

 

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Open chat