fbpx

GRATIS

De zwangere stellen met wie ik samenwerk noemen me open, warm en aanmoedigend. Enthousiast over jou/jullie zwangerschap, en over geboortes en de mogelijkheden die er anno 2019 zijn. Maar ook, ongegeneerd eerlijk over hoe het er (echt) aan toe gaat in de geboortewereld. Daar waar veelal over gezwegen wordt en waar niets over geschreven wordt in de zwangerschapsboeken en -bladen. Dus zo nu en dan krijg je een reality-check en een liefdevolle schop onder je kont :-). Zodat je in actie komt.

Want inzichten en dromen zonder actie leiden niet tot keuzes en beweging. Daarom wil ik het zo makkelijk en leuk mogelijk voor je maken om te gaan doen. Dat je vandaag nog begint met het ontdekken wat jullie dromen en verlangens zijn ten aanzien van jullie zwangerschap en geboorte. En dat je voelt wat jullie nodig hebben om er een Prachtige en Krachtige geboorte van te maken. En vervolgens gaat doen. Dromen, durven, doen…. net als ik heb gedaan :-). Om je op weg te helpen, kun je hier gratis aan de slag.

 

7 Sleutels

Vraag hier dé 7 sleutels voor een Prachtige en Bekrachtigende zwangerschap en geboorte-ervaring aan en ontvang ze in je mailbox. Zo staat niks je meer in de weg!

Inzichtkaart

Trek met deze tool jouw persoonlijke inzichtkaart en vertrouw erop dat de boodschap die je krijgt precies de juiste boodschap is voor jou op dit moment!

Geboorteplan

Download hier een geboorteplan dat je naar eigen inzicht kunt aanpassen. Het geboorteplan heeft als uitgangspunt een natuurlijke zwangerschap en geboorte!

Poster

Print deze leuke en  handige poster met de 10 gouden leefregels in je zwangerschap en hang hem ergens op waar je er continue aan herinnerd wordt!

Playlist

Veel vrouwen zetten muziek in tijdens de bevalling voor kracht en geruststelling. Deze fijne playlist kun je afspelen in je zwangerschap en bij de geboorte!

Oefening

Een mooie oefening om even een moment bewust stil te staan bij je zwangerschap en om de band tussen jou, je partner en jullie kindje te versterken!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com