fbpx

zwangerschapscoaching

VERDIEPING & VERBINDING

 

Als aanvulling op de fysieke zorg van de verloskundige kun je bij mij terecht voor praktische zwangerschapscoaching/begeleiding, evenals het mentale, emotionele, en/of spirituele bewustzijn rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap. Het is fijn om met een professional met veel zwangerschapskennis en bevallingservaring te overleggen en om informatie op maat te ontvangen. Want op een natuurlijke manier zwanger zijn en bevallen is tegenwoordig helaas niet meer vanzelfsprekend. Informatie hierover is niet altijd voorhanden. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn en welke keuzes je kunt maken? We brengen jouw voorkeuren in beeld en bespreken alle mogelijke opties.

Misschien heb je behoefte aan ondersteuning bij het opstellen van een geboorteplan. Door mijn ervaring als moeder van drie en Hypnobirthing– en babymassagedocent heb ik veel kennis van zwangerschap en bevallingen en kan ik je hiermee uitstekend helpen. Samen zorgen we dat je snel de juiste informatie krijgt.

Het kan ook zijn dat je spanning, angst of onzekerheid ervaart of je zorgen maakt om je baby. Dat je graag handvatten wilt om je bewust voor te bereiden op het ouderschap met de thema’s die zich aandienen tijdens deze zwangerschap. Na onze gesprekken ben je er klaar voor. Laat je bevalling maar starten!

 

Wat doen we in een verdiepings- & verbindingsconsult?

Waar jouw behoefte ook ligt, ik help je graag. Je kunt vrijblijvend je vraag delen en dan kijken we waar jij behoefte aan hebt en wat je van mij verwacht. Als je een klik ervaart hebben we vervolgens één of meerdere gesprekken. We gaan door middel van coaching praktisch aan de slag met jou specifieke vraag met betrekking tot de zwangerschap, de geboorte, je kindje of het ouderschap. Ik werk o.a. met meditatie/visualisaties, affirmaties, diepe ontspanning/zelfhypnose, geboortepsychologie en innerlijk werk/lichaamswerk.

 

 

Goed om te weten

  • Je mag vrijblijvend je vraag delen om te onderzoeken of je op de juiste plaats bent. Dit mag per mail, app of via online kennismaking (via zoom) van ongeveer 15 minuten waarin je al je vragen kunt stellen. Aan de hand van je vraag ontvang je van mij een persoonlijk voorstel. Je bent ook vrij om zelf aan te geven wat je zou willen afnemen.
  • Een verdiepings- & verbindingsconsult duurt 60 minuten en je ontvangt een opname achteraf.
  • Hoe diep we op punten in gaan/hoe uitgebreid we erbij stil staan is aan jezelf; waar ligt je behoefte en waar loop je tegenaan. Ik waarborg natuurlijk je privacy, maar het is ook helemaal oké om bepaalde dingen voor jezelf te houden. Ik werk in dat geval met casussen om je uit te leggen hoe bepaalde zaken uit het verleden kunnen doorwerken in het heden.
  • Naar aanleiding van de eerste sessie kun je ervoor kiezen om nog een verdiepingssessie te boeken. De kosten hiervoor bedragen 65,- euro (sessie van 60 minuten). 

 

 

Kosten € 65,- 

 

zwangerschapscoaching

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid