fbpx

 

 

Praktisch Nuchter To-the-point

 

 

“Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw geboorte-voorbereiding?

 

 

Ben jij er klaar voor?

Jij wil je zwangerschap – en de bevalling straks – op een natuurlijke manier beleven. Omdat je gelooft in je eigen kracht en die van de natuur. In hoofdlijnen weet je al hoe je het hebben wilt. De precieze invulling laat op zich wachten, want dat is een hoop uitzoekwerk en je bent druk. En je weet ook niet zo goed waar je moet beginnen, waar je echt uitgebreide en objectieve informatie vind. Het informatieaanbod van je zorgverlener is veel van hetzelfde en sluit niet helemaal aan bij jouw wensen. En hoe je straks tijdens de geboorte in contact moet komen met je natuurlijke baringsinstincten om je kindje op de wereld te zetten is nog erg onwerkelijk. Wat je soms onrustig en een beetje zenuwachtig maakt.

Als je echt graag natuurlijk wilt bevallen op jouw manier dan zul je hier toch iets mee moeten. Want het resultaat is nu dat de zwangerschapsweken voorbij vliegen en de geboorte snel nadert, maar de door jouw/jullie gewenste geboorte niet. Herken je dit? Dan is de Eendags Bevalcursus de oplossing voor jou!

 

 

Ik deel bewezen tools, tips en technieken voor een natuurlijke geboorte

Na zelf twee keer bevallen te zijn met de HypnoBirthing-technieken, het volgen van de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner en bijna 5 jaar zwangere stellen begeleid te hebben heb ik een gigantische hoeveelheid kennis en informatie over natuurlijke zwangerschap en geboorte. Ik weet precies wat werkt en wat niet, hoe het werkt en wat de valkuilen zijn. Al die kennis heb ik gebundeld in een uniek programma van 3,5 uur. Zodat jij goed voorbereid bent en dit niet meer allemaal zelf hoeft uit te vinden. Dit is unieke kennis en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.


 

 

“Voel jij de roep om natuurlijk te bevallen? Ben je alleen overweldigd door alle keuzes en wat er allemaal bij komt kijken?“.

 

 

Wat kun je verwachten tijdens de Eendags Bevalcursus

Wat ik je tijdens deze cursus ga leren is ontzettend waardevol. Het onderscheidt zich van reguliere zwangerschaps- en bevalcursussen omdat het zich geheel richt op natuurlijke zwangerschap en geboorte. Je krijgt een ongelooflijke berg informatie en inspiratie en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Je leert alles wat je nodig hebt om je op een ontspannen en liefdevolle manier voor te bereiden op jouw bevalling. Hierbij leer je om vertrouwen te hebben in de natuur en op je eigen lichaam. Bovendien leer je om bewuste keuzes te maken en de regie in handen te nemen. Nuchter, praktisch, to-the-point, en met een beetje humor, zodat jij en je (geboorte) partner vol vertrouwen een liefdevolle bevalling in gaan. 

 

 

 

Waarom de Eendags Bevalcursus een absolute must is

 

leer alles over natuurlijke geboorte/de fases van de bevalling en de werking van het lichaam in relatie tot spanning/ontspanning

een geboorteplan gericht op natuurlijke geboorte met toelichting & inside-information over de geboortezorg en jouw rechten als barende vrouw

hoe kunnen jij en je (geboorte)partner met verschillende ademhalingstechnieken en lichaamshoudingen de (pers)weeën opvangen

een simpele massagetechniek die extra endorfines aanmaakt en zo pijn verminderd

gelegenheid tot het stellen van vragen voor,  tijdens en na de cursus

digitaal E-book na afloop van de cursus die je kunt gebruiken als naslagwerk

 

 

Waarom je echt deze cursus moet volgen als je natuurlijk wilt bevallen

je maakt een kick-start richting jouw unieke, natuurlijke geboorte. Na de cursus ben je beter in staat krachtige keuzes te maken zoals waar en hoe je wilt bevallen, en wat je wel/niet nodig hebt van je zorgverlener. 
je leert alle ins- en outs van natuurlijke zwangerschap en geboorte.
de kennis van de werking van het lichaam (hormonen, spieren, autonoom zenuwstelsel) en de invloed van spanning en ontspanning hierop versterkt je vertrouwen in (de kracht van) je eigen lichaam nog meer. 
na de cursus ken je verschillende soorten ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de (pers)weeën zodat je samenwerkt met je lichaam.
je leert een gemakkelijke massagetechniek waardoor je extra endorfines aanmaakt die je lichaam laat kalmeren en ontspannen.
je weet welke verschillende natuurlijke (lichaams)houdingen je kunt aannemen die het opvangen van de weeën en je kindje baren ondersteunen en vergemakkelijken.
na de cursus schrijf je door alle informatie die je gekregen hebt zo jullie geboorteplan die precies weergeeft wie jullie zijn en hoe jullie de geboorte voor je zien.
bij een volgende zwangerschap kun je je E-book er gewoon weer bij pakken.

 

 

“Wanneer jijzelf je gevoel en kracht kunt inzetten om je kind geboren te laten worden, dan zullen anderen hun kracht niet hoeven aan te wenden om jou van je kind te “verlossen”

 

 

De extra voordelen van de Eendags Bevalcursus

de cursus wordt gegeven op een mooie locatie in het hart van Friesland in een kleine groep van maximaal 10 personen (bij minimaal 4 aanmeldingen gaat de cursus definitief door)
een leerzame, praktische, nuchtere cursus van 3,5 uur over natuurlijke geboorte die niet ingewikkeld of zweverig is. Daarmee is de cursus Papa-proof!
of je nu de eerste verwacht of dat je al een keer bevallen bent, of je nu thuis of in het ziekenhuis (met medische indicatie) bevalt en of je nu 1 kindje verwacht of een meerling, deze cursus is geschikt voor iedereen.
je kunt met ieder kennisniveau deelnemen aan de cursus. De informatie wordt eenvoudig gebracht en is niet medisch van aard.
je mag als zwangere zelf kiezen wie je meeneemt: je partner, je moeder, je zus, een vriendin
deelname aan de cursus is niet gekoppeld aan je zwangerschapsduur dus je kunt de cursus volgen wanneer het jou past
je krijgt een zeer uitgebreid geboorteplan gericht op een natuurlijke bevalling en een toelichting, zodat je het plan thuis alleen nog hoeft te personaliseren

hou je niet van dingen uitzoeken? Deze cursus neemt je veel werk uit handen!
je hebt mij als vraagbaak tot je beschikking tot aan de geboorte voor vragen over natuurlijke zwangerschap en geboorte
afhankelijk van je polis en de voorwaarden van jouw verzekeraar kan de cursus (deels) vergoed worden
bij een volgende zwangerschap of geboorte kun je het E-book er gewoon weer bij pakken.

 

 

 

 

 

Aangenaam

Mijn naam is Nynke en ik heb twee geweldige kinderen die beide met behulp van HypnoBirthing thuis, in bad, geboren zijn. In beide zwangerschappen stond persoonlijke groei, bewustzijn en een zo natuurlijk mogelijk zwangerschap en bevalling voor mij centraal. Bijna 5 jaar geleden is Liefdevolle Geboorte ‘geboren’. Na de kalme, comfortabele en soepele HypnoBirthing-geboorte van mijn eerste kind ben ik afgereisd naar Dublin om daar de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner te volgen. Waanzinnig om een jaar na het volgen van een cursus HypnoBirthing opgeleid te worden tot cursusleidster. Mijn visie is dat een bevalling zoveel meer is dan alleen een geboorte. Het is een unieke, zeer persoonlijke en emotionele gebeurtenis voor jou én je partner! En ik vind dat voor dit stuk veel meer aandacht en ruimte mag komen. Prachtig en Krachtig bevallen voor alle vrouwen, wat je achtergrond en verhaal ook is.

 

 

 

Lid van de NVHBC: nummer 8016-14
(Nederlandse Vereniging HypnoBirthing Cursusleisters)

 

 

“Geen topsporter wordt kampioen in zijn eentje. Ze hebben allemaal een coach/trainer. Een expert en ervaringsdeskundige die met ze meeloopt in hun ontwikkelingsproces. Waarom jij niet?”

 

 

Waar wacht je nog op?

Ik geef slechts een aantal Eendags Bevalcursussen op jaarbasis en in iedere groepscursus kunnen maximaal 10 personen deelnemen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Vol is daarmee ook echt vol. Vis niet achter het net en meld je direct aan!

 

 

Praktische details

 

Eendags Bevalcursus

Club yoga Leeuwarden

zat. 25 mei 2019

13.00 – 16.30 uur

 

 

 

Prijs per persoon


€ 69,-

 

 

 

 

Prijs per stel


€ 99,-

 

 

 

 

 

 

Zie ik jou/jullie ook op de Eendags Bevalcursus?

Let op: Deze cursus is zeer informatief maar vervangt niet de intensieve cursus HypnoBirthing!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com