fbpx

 

 

Balans Bewustwording Ontwikkeling

 

 

Mijn geboortereis

Mijn naam is Nynke Brakelé en ik ben moeder van twee geweldige kinderen van 5 en 1,5 jaar oud. In beide zwangerschappen stond persoonlijke groei, bewustzijn en een zo natuurlijk mogelijk zwangerschap en bevalling voor mij centraal. Als ervaringsdeskundige en gecertificeerde HypnoBirthing Practitioner help ik nu andere zwangere stellen hun dromen en verlangens ten aanzien van hun zwangerschap en de naderende geboorte te ontdekken en hen volledig in hun kracht te zetten. Zodat ze zelf de regie kunnen voeren en een bekrachtigende geboorte-ervaring creëren.

Toen ik voor de tweede keer zwanger was voelde ik heel sterk dat ik deze zwangerschap en geboorte heel bewust wilde doorleven en dicht bij mezelf wilde blijven. De zwangerschap bracht me in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegde mijn grenzen en maakte kwetsbaar en krachtig tegelijk. Het HypnoBirthing programma zat diep in mij verankerd, ik had vertrouwen in een mooie geboorte en hiermee oefenen was niet nodig. Mijn behoefte was daarmee anders dan in de eerste zwangerschap. Ik zocht naar een vorm van begeleiding waarin vertrouwen, balans, rust en persoonlijke groei rondom de zwangerschap en geboorte centraal stonden. Een programma hiervoor vond ik niet, maar ik creëerde mijn eigen vorm door een paar lessen zwangerschapshaptonomie en het lezen van vele boeken en artikelen over spiritueel zwanger zijn. Dat wat ik las en leerde gebruikte ik voor bewuste ontspanning, zelfonderzoek en om contact te leggen met mijn dochter en mijn natuurlijke geboorte-instincten.

 

 

 

De Bewuste zwangerschapscursus

Ik heb me in tijdens mijn tweede zwangerschap enorm verdiept in manieren om je zwangerschap bewust te doorleven en je van daaruit vol vertrouwen voor te bereiden op de geboorte. Al die kennis, informatie en technieken heb ik gebundeld met de kennis die ik al had als HypnoBirthing Practitioner tot een compleet en eigentijds programma. Een zwangerschapscursus gericht op jou en je kindje, vol waardevolle informatie, technieken, voorbeelden en oefeningen waardoor je meer geniet van je zwangerschap en je optimaal wordt voorbereid op een natuurlijke en bewuste geboorte. 

 

 

 

 

Ontdek wat de zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk jou te bieden heeft


In vier lessen help ik je stap voor stap bewuster zwanger te zijn en in contact te komen met je natuurlijke geboorte-instincten. Om iedere dag je aandacht te richten op de liefde en verbinding die je voelt voor het kleine wonder in je buik. Om goed voor jezelf en je ongeboren kindje te zorgen door bewust meer verrijkende ervaringen te integreren in je leven.

 

 

 

 Het waardevolle programma

 

 

 

 

Les 1 – Minder doen, meer zijn

Spanning en stress de baas worden en meer grip krijgen op de tijd maken dat je je bewustzijn vergroot en daarmee je zwangerschap een stuk bewuster beleeft. Wie zijn blik meer naar binnen richt kan, zeker in de zwangerschap die toch al het nodige losmaakt, oude opgeslagen gevoelens tegenkomen. Of angsten, onzekerheid en zorgen ten aanzien van de naderende geboorte. Daarom mag je een bezem gaan halen door je innerlijke leefwereld zodat je schoon en opgeruimd aan een nieuwe fase in je leven kan beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

Les 2 – Laat de liefde en het bewustzijn stromen

Maak kennis met een schat aan manieren, technieken en oefeningen voor meer rust en balans in je leven die weinig tijd en moeite kosten, gemakkelijk in je leven te integreren zijn en een groots effect hebben. Kies wat werkt en past bij jou om bewust je zwangerschap te beleven en doorleven – in plaats van overleven.

 

 

 

 

 

 

 

Les 3 – Op jouw manier bevallen

De derde les herinnert je aan de eenvoud van de geboorte. Dat een geboorte bijna altijd vanzelf gaat als je voor jezelf de optimale omstandigheden creëert om in te bevallen, net als bij dieren. Door je kennis te geven over hoe je lichaam en kindje perfect samenwerken tijdens de geboorte en hoe je dit proces kunt ondersteunen met slimme ademhalingstechnieken, houdingen tijdens de weeën en de geboortefase en eventueel (natuurlijke) pijnbestrijding krijg je vertrouwen dat je inderdaad kunt bevallen op jouw manier.

 

 

 

 

 

 

Les 4 – Jouw persoonlijke geboortereis

In de laatste les werken we door het doen van verschillende oefeningen langzaam toe naar het moment van de geboorte. Van het maken van een geboorteplan dat helemaal weergeeft wie jij bent en wat jij wil en het optimaal voorbereiden van je lichaam op de geboorte, tot bewust de laatste weken voor de geboorte de tijd en rust nemen om je bewust/spiritueel voor te bereiden op de geboortereis die voor je ligt. 

 

 

 

De extra voordelen van de zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk

jij en je kindje en jullie persoonlijke reis staan helemaal centraal
je kunt aan de slag met de cursus in jouw tempo – waar en wanneer jij wilt. 
je legt je persoonlijke reis vast in je werkboek dat na de cursus prachtig laat zien welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt.
het unieke aan deze zwangerschapscursus is dat juist het voelen en ervaren een grote plek innemen terwijl je tegelijkertijd alle informatie krijgt die je moet weten om optimaal voorbereid te zijn op de geboorte
hou je niet zo van dingen uitzoeken? Geen probleem, deze cursus neemt je (bijna) al het werk uit handen
er zit een zeer uitgebreid geboorteplan bij die je alleen nog hoeft te personaliseren
heb je vragen over natuurlijke zwangerschap en geboorte? Ik sta voor, tijdens en na de cursus tot aan de geboorte voor je klaar
je kunt veel van wat je geleerd hebt blijvend toepassen in je leven (in drukke tijden, bij slaapproblemen, als je niet lekker in je vel zit)
bij een volgende zwangerschap of geboorte kun je de cursus er gewoon weer bij pakken

 

 

Wat ontvang je als je je aanmeld?

 

Toch behoefte aan een persoonlijke touch?

Het is mogelijk om deze digitale zwangerschapscursus uit te breiden met een persoonlijke sessie bij jullie thuis! In een dagdeel van 3 uur die je samen met je (geboorte)partner volgt,

• krijgen jullie korte en bondige kennis ten aanzien van de werking van het lichaam, hormonen, baarmoederspieren en het belang van ontspanning
• oefenen we met enkele ademhalingstechnieken
• geef ik tips en toelichting (inside information) bij jullie geboorteplan
• leer ik jullie een hele fijne, effectieve massagetechniek waardoor je extra endorfines (pijnstillend kalmerend lichaamseigen hormoon) aanmaakt
• kijken we een heel mooi geboortefilmpje van een natuurlijke, kalme en intieme geboorte
• beantwoord ik alle vragen die jullie hebben.

Daarnaast krijg je een korte hand-out met de dingen die we gedaan en besproken hebben.

 

Zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk

 

€ 57,-

 

 

 

 

Zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk

inclusief persoonlijk consult van 3 uur bij jullie thuis!

€ 157,-*

* voor consulten bij jullie thuis geldt dat het tarief excl. reiskostenvergoeding a € 0,19 ct/km is bij >10 km enkele reis 

 

 

 

 

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com