fbpx

 

 

Balans Bewustwording Ontwikkeling

 

 

“Ben jij klaar voor een Wonder-Baarlijke geboorte-ervaring?

 

Ben jij er klaar voor?

Jij wil je zwangerschap – en de bevalling straks – op een natuurlijke manier beleven. Omdat je gelooft in je eigen kracht en die van de natuur. In hoofdlijnen weet je al hoe je het hebben wilt. De precieze invulling laat op zich wachten, want dat is een hoop uitzoekwerk en je bent druk. En je weet ook niet zo goed waar je moet beginnen, waar je echt uitgebreide en objectieve informatie vind. Het informatieaanbod van je zorgverlener is veel van hetzelfde en sluit niet helemaal aan bij jouw wensen. Bij het lezen krijg je het gevoel alsof je amper keuze(s) hebt. En hoe je straks tijdens de geboorte in contact moet komen met je natuurlijke baringsinstincten om je kindje natuurlijk, ontspannen en comfortabel op de wereld te zetten is nog erg onwerkelijk. En dat maakt je soms wat onrustig en zenuwachtig. 

Als je echt graag natuurlijk wilt bevallen op jouw manier dan zul je hier toch iets mee moeten. Want het resultaat is nu dat de zwangerschapsweken voorbij vliegen en de geboorte snel nadert, maar de door jouw/jullie gewenste geboorte niet. Je zou graag bewuster genieten van je zwangerschap en bewust toeleven naar de geboorte; waar en wanneer het jou uitkomt en op jouw manier. Niet in een groep of 1-op-1, maar zelf aan de slag en zelf voelen/ervaren op jouw niveau en in jouw tempo. Herken je dit? Dan is de digitale zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk de oplossing voor jou!

 

 

Ik deel bewezen tools, tips en technieken voor een natuurlijke, bewuste zwangerschap en bevalling

Na zelf twee keer bevallen te zijn met de HypnoBirthing-technieken, het volgen van de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner en bijna 5 jaar zwangere stellen begeleid te hebben heb ik een gigantische hoeveelheid kennis en informatie over natuurlijke zwangerschap en geboorte. Ik weet precies wat werkt en wat niet, hoe het werkt en wat de valkuilen zijn. Al die kennis, informatie en technieken heb ik gebundeld met de kennis die ik al had als HypnoBirthing Practitioner tot een compleet en eigentijds programma. Zodat jij goed voorbereid bent en dit niet meer allemaal zelf hoeft uit te vinden.

 

 

 

“De juiste tijd om te ontspannen is als je geen tijd hebt” 

 

 

Wat kun je verwachten van de cursus Wonder-Baarlijk

Wat ik je tijdens deze cursus ga leren is ontzettend waardevol. Het onderscheidt zich van reguliere zwangerschaps- en bevalcursussen omdat het digitaal is en zich geheel richt op natuurlijke zwangerschap en geboorte. Je krijgt een ongelooflijke berg informatie en inspiratie en je leert alles wat je nodig hebt om je op een ontspannen en liefdevolle manier voor te bereiden op jouw bevalling. Een zwangerschapscursus gericht op jou en je kindje, vol waardevolle informatie, technieken, voorbeelden en oefeningen waardoor je meer geniet van je zwangerschap en je optimaal wordt voorbereid op een natuurlijke en bewuste geboorte. In vier lessen help ik je stap voor stap bewuster zwanger te zijn en in contact te komen met je natuurlijke geboorte-instincten. Om iedere dag je aandacht te richten op de liefde en verbinding die je voelt voor het kleine wonder in je buik. En om vertrouwen te hebben in de natuur en op je eigen lichaam, dat precies weet wat het moet doen om een kindje te verwekken, te dragen, te baren en op de wereld te zetten.
 

 

 

 

Waarom je echt deze cursus moet volgen als je bewust en natuurlijk wilt bevallen

je leert alle ins- en outs van natuurlijke zwangerschap en geboorte.
de kennis van de werking van het lichaam (hormonen, spieren, autonoom zenuwstelsel) en de invloed van spanning en ontspanning hierop versterkt je vertrouwen in (de kracht van) je eigen lichaam nog meer.
je bent beter in staat krachtige keuzes te maken zoals waar en hoe je wilt bevallen, wat je wel/niet daarbij nodig hebt en hoe je de rol ziet van je zorgverlener.
het programma is zo opgezet dat jij en je kindje en jullie persoonlijke reis helemaal centraal staan.
na de cursus heb je een ‘rugzak’ vol verschillende soorten ontspanningstechnieken (visualisaties, diepe ontspanning, affirmaties) tot je beschikking. De technieken waar je een klik mee hebt blijf je oefenen en tijdens de geboorte kies je wat voor jou op dat moment werkt.
je leeft iedere dag meer ontspannen en met meer vertrouwen naar de geboorte toe (wat goed is voor jou en je baby).
doordat je geoefend hebt met de verschillende ontspanningstechnieken zal het gemakkelijker zijn om tijdens de geboorte ontspannen te zijn (en blijven)
je weet hoe je al in je zwangerschap je lichaam optimaal kunt voorbereiden op de dag van de geboorte zodat je minder ongemakken tijdens de geboorte ervaart en na de geboorte snel(ler) opknapt.
je ontwikkelt je eigen, unieke geboorteplan die precies weergeeft wie jullie zijn en hoe jullie de geboorte voor je zien.
door de cursus ben je goed geïnformeerd waardoor je gemakkelijker het gesprek aan kunt gaan met je zorgverlener en je grenzen kan bewaken zodat het welzijn van jou en je kindje op nummer 1 staan.
na de cursus ken je verschillende soorten ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de (pers)weeën zodat je samenwerkt met je lichaam.
je weet welke verschillende natuurlijke (lichaams)houdingen je kunt aannemen die het opvangen van de weeën en je kindje baren ondersteunen en vergemakkelijken.

 

 

Waar wacht je nog op?

Starten kan op ieder moment in het jaar! Direct na aanmelding stuur ik je alle 4 de lesmodules in één keer toe. Zo kun je zelf bepalen hoe (snel) je door de stof heen gaat. Een compleet programma, waarin ik je stap voor stap meeneem door je zwangerschap naar het moment van de geboorte. Kortom, alles wat je moet weten om je bewust en natuurlijk te kunnen bevallen. Waar wacht je nog op? Ga het gewoon doen! Het perfecte moment bestaat niet. Er zal altijd drukte en ‘gedoe’ zijn. Maar realiseer je wel – je bent maar voor even zwanger en de bevalling kun je niet overdoen. Geniet er van en maak er een mooie geboorte-ervaring van!

 

 

 

 

Les 1 – Minder doen, meer zijn

Spanning en stress de baas worden en meer grip krijgen op de tijd maken dat je je bewustzijn vergroot en daarmee je zwangerschap een stuk bewuster beleeft. Wie zijn blik meer naar binnen richt kan, zeker in de zwangerschap die toch al het nodige losmaakt, oude opgeslagen gevoelens tegenkomen. Of angsten, onzekerheid en zorgen ten aanzien van de naderende geboorte. Daarom mag je een bezem gaan halen door je innerlijke leefwereld zodat je schoon en opgeruimd aan een nieuwe fase in je leven kan beginnen.

 

 

 

 

 

 

Les 2 – Laat de liefde en het bewustzijn stromen

Maak kennis met een schat aan manieren, technieken en oefeningen voor meer rust en balans in je leven die weinig tijd en moeite kosten, gemakkelijk in je leven te integreren zijn en een groots effect hebben. Kies wat werkt en past bij jou om bewust je zwangerschap te beleven en doorleven – in plaats van overleven.

 

 

 

 

 

 

 

Les 3 – Op jouw manier bevallen

De derde les herinnert je aan de eenvoud van de geboorte. Dat een geboorte bijna altijd vanzelf gaat als je voor jezelf de optimale omstandigheden creëert om in te bevallen, net als bij dieren. Door je kennis te geven over hoe je lichaam en kindje perfect samenwerken tijdens de geboorte en hoe je dit proces kunt ondersteunen met slimme ademhalingstechnieken, houdingen tijdens de weeën en de geboortefase en eventueel (natuurlijke) pijnbestrijding krijg je vertrouwen dat je inderdaad kunt bevallen op jouw manier.

 

 

 

 

 

 

Les 4 – Jouw persoonlijke geboortereis

In de laatste les werken we door het doen van verschillende oefeningen langzaam toe naar het moment van de geboorte. Van het maken van een geboorteplan dat helemaal weergeeft wie jij bent en wat jij wil en het optimaal voorbereiden van je lichaam op de geboorte, tot bewust de laatste weken voor de geboorte de tijd en rust nemen om je bewust/spiritueel voor te bereiden op de geboortereis die voor je ligt. 

 

 

 

“Dreams don’t work unless you do”

 

 

Jouw investering is slechts € 57,- (of € 157,- incl. 3 uur 1-op-1 begeleiding) en dit krijg je allemaal:

 

 

De extra voordelen van de zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk

jij en je kindje en jullie persoonlijke reis staan helemaal centraal
je kunt aan de slag met de cursus in jouw tempo – waar en wanneer jij wilt
je legt je persoonlijke reis vast in je werkboek dat na de cursus prachtig laat zien welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt
het unieke aan deze zwangerschapscursus is dat juist het voelen en ervaren een grote plek innemen terwijl je tegelijkertijd alle informatie krijgt die je moet weten om optimaal voorbereid te zijn op de geboorte
hou je niet zo van dingen uitzoeken? Geen probleem, deze cursus neemt je (bijna) al het werk uit handen
er zit een zeer uitgebreid geboorteplan bij die je alleen nog hoeft te personaliseren
heb je vragen over natuurlijke zwangerschap en geboorte? Ik sta voor, tijdens en na de cursus tot aan de geboorte voor je klaar
je kunt veel van wat je geleerd hebt blijvend toepassen in je leven (in drukke tijden, bij slaapproblemen, als je niet lekker in je vel zit)
bij een volgende zwangerschap of geboorte kun je de cursus er gewoon weer bij pakken

 

 

 

Aangenaam

Mijn naam is Nynke Brakelé en ik ben moeder van twee geweldige kinderen van 5,5 en 2 jaar oud. In beide zwangerschappen stond persoonlijke groei, bewustzijn en een zo natuurlijk mogelijk zwangerschap en bevalling voor mij centraal. Mijn visie is dat een bevalling zoveel meer is dan alleen een geboorte. Het is een unieke, zeer persoonlijke en emotionele gebeurtenis voor jou én je partner!  En ik vind dat voor dit stuk veel meer aandacht en ruimte mag komen. Prachtig en Krachtig bevallen voor alle vrouwen, wat je achtergrond en verhaal ook is.

Toen ik voor de tweede keer zwanger was voelde ik heel sterk dat ik deze zwangerschap en geboorte heel bewust wilde doorleven en dicht bij mezelf wilde blijven. De zwangerschap bracht me in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegde mijn grenzen en maakte kwetsbaar en krachtig tegelijk. Het HypnoBirthing programma zat diep in mij verankerd, ik had vertrouwen in een mooie geboorte en hiermee oefenen was niet nodig. Mijn behoefte was daarmee anders dan in de eerste zwangerschap. Ik zocht naar een vorm van begeleiding waarin vertrouwen, balans, rust en persoonlijke groei rondom de zwangerschap en geboorte centraal stonden. Een programma hiervoor vond ik niet, maar ik creëerde mijn eigen vorm door een paar lessen zwangerschapshaptonomie en het lezen van vele boeken en artikelen over spiritueel zwanger zijn. Dat wat ik las en leerde gebruikte ik voor bewuste ontspanning, zelfonderzoek en om contact te leggen met mijn dochter en mijn natuurlijke geboorte-instincten.

 

Toch behoefte aan een persoonlijke touch?

Het is mogelijk om deze digitale zwangerschapscursus uit te breiden met een persoonlijke sessie bij jullie thuis! In een dagdeel van 3 uur die je samen met je (geboorte)partner volgt,

• krijgen jullie korte en bondige kennis ten aanzien van de werking van het lichaam, hormonen, baarmoederspieren en het belang van ontspanning
• oefenen we met enkele ademhalingstechnieken
• geef ik tips en toelichting (inside information) bij jullie geboorteplan
• leer ik jullie een hele fijne, effectieve massagetechniek waardoor je extra endorfines (pijnstillend kalmerend lichaamseigen hormoon) aanmaakt
• kijken we een heel mooi geboortefilmpje van een natuurlijke, kalme en intieme geboorte
• beantwoord ik alle vragen die jullie hebben.

Daarnaast krijg je een korte hand-out met de dingen die we gedaan en besproken hebben.

 

 

Zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk

 

 

€ 57,-

 

 

 

Zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk

inclusief persoonlijke sessie van 3 uur bij jullie thuis

 

€ 157,-*

* tarief is excl. reiskostenvergoeding a € 0,19 ct/km is bij >10 km enkele reis

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com