fbpx

WIE

 

 

Mijn naam is Nynke, woonachtig in Leeuwarden en ik ben 35 jaar oud. Getrouwd en moeder van Jasper (6,5) en Hannah (3) die beide thuis, in bad en met behulp van Hypnobirthing geboren zijn. Ik heb zelf ter voorbereiding op de komst van Jasper in 2013 (in Zwolle) een cursus Hypnobirthing gevolgd. Na een fantastische zwangerschap ben ik met 38 weken bevallen precies zoals het in mijn Hypnobirthing boek beschreven stond 🙂
Ik voelde direct daarna heel sterk dat ik iets moest doen met mijn Prachtige en Krachtige geboorte-ervaring en besloot om Hypnobirthing naar Friesland te halen. In de zomer van 2014 startte ik met de eerste cursussen en inmiddels heb ik meer dan 125 stellen mogen begeleiden!
Ik ben een gevoelsmens, maar ik ben ook heel praktisch ingesteld en altijd op zoek hoe dingen nóg beter en slimmer kunnen. Zo is in 2019 de Online (Geboorte) Academie ontstaan, omdat ik graag op een duurzame(re) manier wil werken en leven. Ik voel daarnaast een grote drive om me continue te verdiepen in alles omtrent (natuurlijke) zwangerschap en geboorte en hou enorm van werken in onze (moes)tuin, meehelpen op de (Vrije) School van mijn kinderen, hardlopen en yoga. 

 

 

06 – 36 59 22 39 
info@liefdevollegeboorte.nl

KVK nr: 61132276
BTW nr: NL001792882B85
Privacy Policy

 

 

Ik heb de afgelopen jaren al prettig samengewerkt met onder andere

  
 
X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Open chat