fbpx

 

Het is niet makkelijk om een origineel cadeau te verzinnen voor een babyshower of voor het kraambezoek. Vaak kies je voor iets standaards zoals een knuffel, kleertjes of een rammelaar. Maar je bent meestal niet de enige die dit cadeau geeft, dus echt origineel is het niet meer.

Nog lastiger wordt het bij een tweede of derde. Nóg een knuffel, kleertjes of rammelaar?

Kies dan voor het geven van een belevenis in plaats van (nog meer) spulletjes. Hip, duurzaam en ook nog eens hartstikke leuk!

Met een cadeaubon van Liefdevolle Geboorte kun jij een belevenis uitkiezen voor de aanstaande papa of mama.

 • Een waardevolle zwangerschapscursus zodat ze samen optimaal voorbereid zijn op de bevalling bijvoorbeeld.
 • Of een cursus babymassage in de kraamtijd (duur: 1 uur) die de moeder kan volgen in haar zwangerschap en waarbij ze leert hoe ze in de weken na de geboorte haar baby liefdevol kan masseren voor een goede hechting/binding.
 • Maar je kunt ook kiezen voor een belevenis mét de aanstaande moeder. Even bewust stil staan bij haar zwangerschap/moederschap tijdens een mother blessing.
 • Of geef papa en mama én baby een momentje van quality-time enkele weken/maanden na de geboorte met een cursus of losse les (shantala) babymassage?
 • Ook mogelijk: kies ervoor om de belevenis open te laten door alleen de waarde te bepalen. Zo kunnen ouders zelf besluiten waarvoor ze de cadeaubon gebruiken.

 

Bestellen

Vul het formulier hieronder in. Ik maak de cadeaubon op maat door de naam van de gever te vermelden en de activiteit (indien gekozen). De cadeaubon kun je komen afhalen bij mij thuis (geef even een belletje of mailtje van te voren, dan ligt deze klaar). Versturen kan natuurlijk ook, zodra de betaling binnen is verstuur ik hem per post naar je toe. 

 

  Voornaam aanvrager
  Achternaam aanvrager
  Straat
  Huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  Emailadres
  Voornaam aanstaande moeder (komt op de cadeaubon na "Lieve")
  Voornaam aanstaande vader (indien van toepassing, komt op de cadeaubon)
  Naam/namen van de gevers (komt op de cadeaubon na "veel liefs"
  Uitgerekende datum aanstaande moeder/bevaldatum aanstaande moeder
  Wat wil je cadeau doen
  Eventuele opmerkingen

   

   

  X

  Wachtwoord vergeten?

  Word lid

  Chat openen