fbpx

YES, we gaan iets heel TOFS doen – ik ga jou alles leren over de GEHEIMEN van een Prachtige en Krachtige geboorte!

 

De 7-daagse Gratis online training “Bevallen zonder stress” start op woensdag 13 november

 

7 dagen lang gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

Dag 1: Hoe creëer je een Prachtige en Krachtige geboorte     
Dag 2: Wat zijn je WARE verlangens t.a.v. de geboorte    
Dag 3: Wat vertel je jezelf; wat zijn op dit moment je overtuigingen t.a.v. de zwangerschap en geboorte? En waar laat je angst, controle of anderen de regie voeren over jouw zwangerschap en de bevalling en hoe pak je die regie en je kracht terug?
Dag 4: Wat word je nieuwe visie die helemaal afgestemd is op de geboorte die je graag wilt creëren? 
Dag 5: Hoe zorg je er voor dat dit je nieuwe overtuigingen/verhaal wordt en hoe blijf je gemotiveerd als je tegenslag ervaart?
Dag 6: Welke ACTIES zijn belangrijk om te nemen om je dromen t.a.v. je zwangerschap en geboorte in realiteit om te zetten en hoe zorg je dat je die acties ook echt zet?
Dag 7: Hoe pas je dit op een makkelijke manier iedere dag toe in je leven waardoor je steeds meer in je kracht komt te staan?

Iedere ochtend ontvang je per e-mail een module met een audiobericht en informatie die ingaat op de bovenstaande onderwerpen.
Daarnaast word je lid van een besloten Facebookgroep om te connecten met anderen die precies dezelfde visie op zwangerschap en geboorte hebben als jij en om je vragen te stellen.
EN ik hou een paar Coaching Calls in die Facebookgroep of livestreams op Youtube tussendoor om al je vragen te beantwoorden. Die data liggen niet vast, maar zal ik iedere keer per e-mail aankondigen als ik je de modules mail.

 

Alle vrouwen beschikken over natuurlijke geboorte-instincten!

En het is de HOOGSTE tijd dat we daar op gaan afstemmen en ze de ruimte geven.
Je natuurlijke geboorte-instincten vertellen je precies wat goed is voor jezelf en je kindje. En daarnaar luisteren is niet raar of onverantwoord. Sterker nog: je natuurlijke geboorte-instincten volgen is juist enorm krachtig

Misschien weet je al sinds het moment dat je zwanger bent precies hoe je straks wilt gaan bevallen. 
Misschien heb je nog geen enkel idee omdat je voor je gevoel klem zit tussen enerzijds wat jij voelt dat je wilt en anderzijds door alles wat je gelezen hebt over risico’s en gevaren.
En misschien weet je vooral wat je niet wilt, een medisch circus met veel toeters en bellen.

Wat ik de afgelopen jaren veel gezien heb is dat de meeste vrouwen hun grootse ideeën ten aanzien van de zwangerschap en de geboorte van hun kindje wegstoppen of ze doen er lang over om ze vorm te geven. En dat is niet handig, aangezien je maar een x aantal weken zwanger bent en je te maken hebt met een harde deadline. En er is geen generale repetitie of her-examen mogelijk. Een mooie geboorte-ervaring neerzetten waar je tevreden en met een gevoel van blijdschap, zelfvertrouwen en kracht kunt terugkijken kun je maar 1 keer doen. Helaas is het zo dat tegenwoordig veel vrouwen terugkijken op de bevalling met een gevoel van ontevredenheid of frustratie. Uit onderzoek blijkt dat veel hiervan te herleiden is naar een gevoel van gebrek aan communicatie en regie tijdens de geboorte. 

 

Ik weet exact wat er voor nodig is om Prachtig en Krachtig te bevallen

In de kern is het niet ingewikkeld, maar je moet wel even leren WAT daar dan voor nodig is!
En tijdens dit online programma is dit EXACT wat ik je ga leren!

Ik kijk er naar uit om samen met jou te ontdekken hoe jouw unieke liefdevolle zwangerschap en geboorte eruit ziet. 

Vul onderaan de pagina je naam en e-mail adres is en je ontvangt direct alle details in je e-mail box.

 

Doe GRATIS mee aan het 7-daagse online programma: “Bevallen zonder stress”

(Als je een hotmail, outlook of live mailadres hebt, dien je info@liefdevollegeboorte.nl even toe te voegen als veilig mailadres. instructies
Bij inschrijving ga je ook akkoord met onze Algemene voorwaarden

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid

Open chat