fbpx

 

Liefde Verbinding Flow

 

 

“Vind jij het ook zo moeilijk om in de drukte van alledag écht te genieten van je zwangerschap en in contact te blijven met jezelf en je kindje?

 

 

Ben jij klaar voor het grote genieten en groeien?

Natuurlijk geniet je van je zwangerschap en het contact met je kindje. Aan de andere kant vliegen de zwangerschapsweken voorbij en nadert de geboorte snel. In de waan van alledag waarin je werk, gezin, huishouden, hobby’s en vrienden/familie combineert raakt het wonderbaarlijke en magische aspect van een zwangerschap zo makkelijk ondergesneeuwd. Beleef je deze bijzondere tijd écht bewust? Geniet je er écht van? In momenten van rust en ontspanning zul je ervaren dat je intuïtie zachtjes tot je spreekt. Het laat je weten wat goed is voor jou en je kindje ten aanzien van deze zwangerschap en de naderende geboorte. Je wordt je weer bewust van jezelf, je wensen en je behoeftes en daardoor ontstaat ruimte voor persoonlijke groei. Op die manier zijn zwangerschap en bevallen als het ware een snelcursus in acceptatie, loslaten, overgave, aandachtig en bewust zijn, weten wie je bent en wat het leven inhoudt. Maar vaak staan we niet vaak en lang genoeg stil…..

 

 

Ik wil jou mijn zoektocht besparen

Na zelf twee keer bevallen te zijn met de HypnoBirthing-technieken, het volgen van de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner en jarenlang zwangere stellen begeleid te hebben weet ik hoe belangrijk het is om te genieten van je zwangerschap en regelmatig stil te staan en te luisteren. Ook ik liep er in mijn tweede zwangerschap tegenaan dat er te weinig uren in een dag leken te zitten. Alle balletjes hooghouden kostte me veel energie en maakte dat ik soms meer geleefd werd dan dat ik leefde. En dus moest het anders en ontwikkelde ik een doeltreffend 7 minuten per dag/ 7 dagen-programma: Beleef Bewust je Zwangerschap. 

Wat ik je tijdens dit bijna gratis programma ga leren is ongelooflijk waardevol. Aan dit programma ligt een wereldwijd succesvolle methode ten grondslag die al tienduizenden mensen heeft geholpen om meer focus en zelfbewustzijn in hun leven te creëren. Door daar mijn eigen ervaring en mijn kennis als HypnoBirthing Practitioner over natuurlijke zwangerschap en geboorte aan toe te voegen is er een eenvoudig en krachtig programma ontstaan.

 

 

Wat kun je verwachten?

Ik geef je een – door mij geoptimaliseerde – bewezen effectieve ochtendroutine. Een effectieve ochtendroutine is goud waard. Ik help je met mijn programma in 7 minuten per dag 7 dagen lang voor slechts 7 euro om iedere ochtend bewust je dag te starten met het maken van verbinding met jezelf en je baby. Zo programmeer/prime je je mindset op een manier dat je automatisch meer liefde, flow en bewustwording zult aantrekken/ervaren in je leven. Door de keuze voor rust en stilte (ipv nieuwsbronnen, social media etc. die je brein prikkelen) en je aandacht in die rustige, stille momenten bewust te richten op jezelf, je zwangerschap en je kindje is dat je intentie voor die dag. Je geest is helderder en heeft meer overzicht en je bent minder gehaast. Daardoor kom je gemakkelijker in een fijne flow en in contact met je intuitie gedurende de rest van de dag. En word je je bewust van de subtiele signalen en informatie van je lichaam en je kindje. Zo leg je dus als vanzelf vaker contact met jezelf en je kindje. 

 

“Een zwangerschap is een magische tijd; voor even ben je twee” 

 

Waarom je echt dit programma moet volgen

je leert goed voor jezelf te zorgen door bewust de eerste minuten van de dag helemaal aan jezelf, je zwangerschap en je kindje te besteden.
je dag zo bewust starten maakt dat de liefde, verbinding en bewustwording direct op gang komt.
de fijne flow en de bewuste intentie aan het begin van de dag werken op een positieve manier door waardoor alles gedurende de dag gemakkelijker gaat. 

 

 

Aangenaam

Mijn naam is Nynke Brakelé en ik ben moeder van twee geweldige kinderen van 5,5 en 2 jaar oud. In beide zwangerschappen stond groei, bewustzijn en een zo natuurlijk mogelijk zwangerschap en bevalling voor mij centraal. De zwangerschappen brachten me in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegden mijn grenzen en maakten kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ik zocht naar een vorm van begeleiding waarin vertrouwen, balans, rust en persoonlijke groei rondom de zwangerschap en geboorte centraal stonden. In mijn eerste zwangerschap volgde ik een cursus HypnoBirthing waar ik veel ademhalings- en ontspanningstechnieken heb geleerd en de basis is gelegd voor een bewustere en meer ontspannen levensstijl voor mijzelf en mijn gezin. In mijn tweede zwangerschap lag mijn focus op het vinden van manieren om je zwangerschap bewust te doorleven en je van daaruit vol vertrouwen voor te bereiden op de geboorte. Van daaruit help ik nu zwangere stellen om Prachtig en Krachtig te bevallen.

 

Lid van de NVHBC: nummer 8016-14
(Nederlandse Vereniging HypnoBirthing Cursusleisters)

 

Waar wacht je nog op?

Door mijn kennis en mijn eigen ervaring met het bewust beleven van & geboorte neem ik je 7 dagen lang stap voor stap mee en staat jouw ochtendroutine als een huis. Starten kan op ieder moment in het jaar! Direct na aanmelding en betaling stuur ik je het programma toe en kun je aan de slag. Waar wacht je nog op? Ga het gewoon doen! Het perfecte moment bestaat niet. Er zal altijd drukte en ‘gedoe’ zijn. Maar realiseer je wel – je bent maar voor even zwanger! Geniet er van en maak er een mooie en bijzondere ervaring van!

 

“Een zwangerschap kan een moment zijn van persoonlijke groei als je het bewust doorleeft”

 

De extra voordelen
bijzonder geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een effectieve manier/methode om meer uit je dag te halen,
dan wel voor vrouwen die hun dag anders willen starten dan ze tot nu toe doen, omdat hun huidige manier niet werkt/bevalt
eenvoudig programma dat ook zeker geschikt is voor beginners omdat voorkennis niet nodig is
jij en je zwangerschap/kindje staan helemaal centraal
het programma vraagt weinig tijd en inspanning en zorgt toch voor mooie resultaten
je kunt wat je geleerd hebt met een kleine twist blijvend toepassen in je leven
heb je vragen? Ik sta voor je klaar!

 

Ja, ik wil Bewust mijn Zwangerschap Beleven en investeer daar graag 7 euro in!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com