fbpx

 

Liefde Verbinding Flow

 

Mijn naam is Nynke Brakelé en ik ben moeder van twee geweldige kinderen van 5 en 1,5 jaar oud. In beide zwangerschappen stond groei, bewustzijn en een zo natuurlijk mogelijk zwangerschap en bevalling voor mij centraal. De zwangerschappen brachten me in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegden mijn grenzen en maakten kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ik zocht naar een vorm van begeleiding waarin vertrouwen, balans, rust en persoonlijke groei rondom de zwangerschap en geboorte centraal stonden. In mijn eerste zwangerschap volgde ik een cursus HypnoBirthing waar ik veel ademhalings- en ontspanningstechnieken heb geleerd en de basis is gelegd voor een bewustere en meer ontspannen levensstijl voor mijzelf en mijn gezin. In mijn tweede zwangerschap heb ik me enorm verdiept in manieren om je zwangerschap bewust te doorleven en je van daaruit vol vertrouwen voor te bereiden op de geboorte. Deze kennis, informatie en technieken heb ik gebundeld tot een eenvoudig maar doeltreffend 7-daags programma: Beleef Bewust je Zwangerschap.

 

 

 

Ontdek wat Beleef Bewust je Zwangerschap jou te bieden heeft


In 7 minuten per dag, 7 dagen lang, help ik je stap voor stap bewuster zwanger te zijn en in contact te komen met je jezelf en je kindje. Iedere ochtend start je bewust je dag met het maken van verbinding met jezelf en je baby en programmeer je je mindset zo dat je automatisch meer liefde, flow en bewustwording zult ervaren in je leven. Je richt bewust al je aandacht op de liefde en verbinding die je voelt voor het kleine wonder in je buik. Het wonderbaarlijke en magische aspect van een zwangerschap weer te voelen dat zo makkelijk ondergesneeuwd raakt in de drukte en hectiek van alle dag. Dat je door die 7 minuten aan het begin van de dag ineens merkt dat alles die dag net even soepeler loopt. Dat je in een fijne flow zit en minder gehaast bent. Dat je vaker contact maakt met je intuïtie die weet wat goed is in dat moment voor jou en je kindje. Uit je hoofd en in contact met je gevoel. Dat je, omdat je in contact staat met jezelf, je gedurende de dag steeds als vanzelf even verbinding maakt met je kindje. Dat de liefde tussen jullie weer stroomt. Dat je merkt dat je je zwangerschap bewust beleeft. Simpelweg door goed voor jezelf en je ongeboren kindje te zorgen door bewust 7 minuten per dag te nemen en daarmee de stroom aan liefde, verbinding en bewustwording volop te laten stromen in je dagelijks leven.

 

 

De extra voordelen

het programma maakt gebruik van technieken die hun effectiviteit bewezen hebben
een leuke introductie als je graag wil ervaren wat voor verschillende ontspanningstechnieken er zijn en welke goed bij jou passen
eenvoudig programma dat ook zeker geschikt is voor beginners
jij en je kindje staan helemaal centraal
het programma vraagt weinig tijd en inspanning en zorgt toch voor mooie resultaten
je kunt wat je geleerd hebt met een kleine twist blijvend toepassen in je leven
heb je vragen? Ik sta voor je klaar

 

 

Ja, ik wil bewust mijn zwangerschap beleven

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com