fbpx

 

Gratis training in 5 stappen naar jouw droombevallinghoe creëer je een fijne bevalling met de Wet van de Aantrekkingskracht

Ben jij bezig met bewustzijn nu je zwanger bent?
Of voel je diep van binnen die wens?
Ben je bekend met de Wet van de Aantrekkingskracht of heb je hier wel eens van gehoord?
En vraag je je af hoe creëer je een fijne bevalling met de Wet van de Aantrekkingskracht?

Lees dan snel verder!

 

In de kern is creëren wat je wilt eigenlijk HEEL simpel. Je voelt wat je wensen en verlangens zijn, je laat beperkende overtuigingen los en je vertelt jezelf iedere dag wat je wilt en dat er geen andere mogelijkheid is dan dat zal gebeuren.

En dat is niets nieuws, want je creëert de hele dag op deze manier.

Waarom het dan toch niet altijd (gelijk) gebeurt is omdat er sprake kan zijn van ruis op de lijn. Zo kunnen er blokkades/ weerstanden/ beperkende overtuigingen zijn. En het is ook niet altijd eenvoudig om je innerlijke stem die je zachtjes op je ware verlangens wijst te horen. De stemmen in je hoofd en die van de mensen om je heen die van alles roepen klinken doorgaans veel harder. Daarom vergt het doorzettingsvermogen om er iedere dag even mee bezig te zijn. Te luisteren naar wat je innerlijke stem vertelt, in contact te komen en blijven met je wensen en verlangens, te kijken welke beperkende overtuigingen die oproepen en die los te laten en je nieuwe verhaal steeds weer te herhalen.

En dit is precies waar ik je bij ga helpen in deze digitale training ‘in 5 stappen naar jouw droombevalling”. In deze training leer je precies hoe je een fijne bevalling met de Wet van de Aantrekkingskracht kunt creëren.

 

Dit is wat we gaan doen:

Module 1: Leer dat jij de volledige regie hebt over je zwangerschap en bevalling
Module 2: Leer hoe je erachter komt wat je ware verlangens zijn t.a.v. je zwangerschap en bevalling
Module 3: Leer wat er voor nodig is om al je beperkende overtuigingen t.a.v. je zwangerschap en bevalling los te laten
Module 4: Leer hoe je jezelf een nieuw verhaal kunt vertellen
Module 5: Leer hoe je kunt focussen, omgaan met weerstand en geïnspireerde acties kunt nemen

 

Gaat jouw hart net als mijn hart hier sneller van kloppen?

Dan nodig ik je graag uit om deze training te volgen. Ik deel in 5 modules de meest belangrijke punten om jouw droombevalling stap voor stap dichterbij te halen met behulp van je bewustzijn. Dit zijn niet “zo maar” 5 stappen. En het is ook niet zweverig of algemeen of oppervlakkig.

Deze training gaat verder dan wat je leert in populaire Wet van Aantrekkingskracht materie zoals “The Secret”. Het verbind het Spirituele met het Aardse en Bewustzijn met Actie. 

In deze training leer ik je aan de hand van 5 belangrijke stappen en met concrete voorbeelden de Wet van Aantrekkingskracht toe te passen tijdens jouw zwangerschap en bevalling zodat je er echt mee aan de slag kan en ook echt gaat ervaren wat voor groots effect het heeft.

Vul als je mee wilt doen hieronder je gegevens in. Je wordt na aanmelding direct doorgelinkt naar de pagina waar je de training (PDF-bestand) kunt downloaden en je ontvangt tevens de link naar de training in je mailbox. Heb je geen mail ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar info@liefdevollegeboorte.nl

Liefs Nynke

 

[sibwp_form id=3]

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid