fbpx

 

Gratis E-book de 7 sleutels tot een Prachtige en Krachtige geboorte

Wil jij je graag goed voorbereiden op de geboorte van je kindje?
En zie je door alle informatie en meningen over wat dat ‘goed’ dan is door de bomen het bos niet meer?
Wil je hierin graag het overzicht terug en weten wat er nou écht toe doet?
En wil je graag wat minder in je hoofd zitten en wat meer varen op je gevoel?

Lees dan verder!

 

In de kern is het eigenlijk heel simpel. De natuur heeft je uitgerust met natuurlijke geboorte-instincten en een feilloos werkende intuïtie, die precies weten wat goed is voor jou en je kindje.

Maar door alle informatie die van alle kanten op je af komt kan het lastig zijn om je innerlijke stem te horen. De stemmen in je hoofd en die van de mensen om je heen die van alles roepen klinken doorgaans veel harder. En zo kun je het contact met jezelf en wat jij wilt en nodig hebt een beetje verliezen.

En door alle informatie die je tot je neemt voel je je soms gespannen en een beetje angstig; er lijkt zoveel mis te kunnen gaan.

Je zou bijna vergeten dat zwangerschap en bevallen natuurlijke en normale gebeurtenissen zijn in het leven van een vrouw. Jouw lichaam is door de natuur zo ontworpen dat je zwanger kan worden, een baby kan dragen, een baby op de wereld kan zetten en deze kan voeden. Je lichaam en je baby weten precies wat ze moeten doen!

Om je te helpen weer te zien waar het écht om draait en weer in contact te komen met jezelf en je kindje deel ik mijn 7 sleutels tot een Prachtige en Krachtige geboorte met je. Zodat jij precies weet waar je aandacht en energie naar toe mogen gaan – zonder jezelf te verliezen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen omdat je voelt dat dit over jou gaat?

Dan nodig ik je graag uit om mijn gratis E-book de 7 sleutels tot een Prachtige & Krachtige geboorte te lezen. In dit E-book combineer ik al mijn kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen twee zwangerschappen en bevallingen, (o.a.)  mijn opleiding tot Hypnobirthing practitioner en 6 jaar zwangere stellen begeleid te hebben naar een mooie geboorte-ervaring. Na al die jaren ervaring weet ik dat het juist deze 7 dingen zijn die het hem doen. 

Vul als je dit gratis E-book wilt ontvangen hieronder je gegevens in. Je wordt na aanmelding direct doorgelinkt naar de pagina waar je het E-book (PDF-bestand) kunt downloaden en je ontvangt tevens de link naar de pagina waarop je het E-book kunt vinden in je mailbox.

Heb je geen mail ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar info@liefdevollegeboorte.nl

 

 

[sibwp_form id=2]

 

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid