fbpx

WERK MET MIJ

 

Steeds meer moeders zie ik zoeken naar hoe het anders kan. Loskomen van ‘hoe het hoort’ en jouw eigen manier vinden. Ik geloof dat jij het beste weet wat goed is voor jou en je kindje (ook als je er soms zelf nog niet bij kan). Het (aanstaande) moederschap draagt ongelofelijk veel wijsheid, kracht en liefde in zich. Het is geen verandering, maar een ware transformatie. Als je dit doorziet gebeurt er iets bevrijdends: er komt ruimte voor een veel grotere energie in jou.

Zo heb ik het ervaren en ik wil dat ook voor jou. Ik gun het je dat je net als ik dankbaar en vervuld mag terugkijken op deze bijzondere fase van je leven, met alles erop en eraan. Dat je ontspannen geniet van je zwangerschap terwijl je vol vertrouwen toeleeft naar de geboorte om daarna vanuit verbinding voor je baby te zorgen. En dat is niet moeilijk en vraagt ook geen drastische maatregelen. Met behulp van handige tips, slimme inzichten en simpele oefeningen en kun je je al veel vrijer, zelfverzekerder en ontspannener gaan voelen!

In dit proces sta ik je liefdevol bij met een luisterend hart, een open-mind en praktische raad en daad. Want ik geloof in jouw moederinstinct en moederskills en ik help jou om ze in jezelf naar boven te halen. Niet omdat je het niet alleen kunt, maar omdat je het niet alleen hóeft te doen.

Voel je het verschil? 

CURSUS HYPNOBIRTHING

Diep ontspannen & vol vertrouwen bevallen – dankzij een optimale voorbereiding en de juiste mindset. Jij investeert hier graag wat tijd in om een positieve geboorte-ervaring voor jezelf en je baby te creëren.

CURSUS NATUURLIJK! BEVALLEN

Natuurlijk kun jij bevallen! Leer in 1 dagdeel vanuit vertrouwen met je  geboorteinstincten en lichaam samen te werken in deze verkorte, nuchtere cursusvariant van Hypnobirthing. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld

BEVALBAD & BIRTH BALL VERHUUR

Soepel en comfortabel bevallen omdat je je lichaam volgt. In bad of met de bal neem je als vanzelf allerlei natuurlijke, actieve houdingen aan die je kindje helpen afdalen in het geboortekanaal.

BABYMASSAGE

 Een ontspannen moment voor jou en je baby in de drukte van alledag die jullie band verdiept. Baby’s die regelmatig gemasseerd worden slapen en groeien beter. En in slechts 1-2 minuten kun je kwaaltjes als darmkrampjes en snotneusjes al verminderen.

GEBOORTECONSULT

Verken je eigen oorsprong in dit bijzondere geboortepatronen consult! Veel moeilijkheden die je NU ervaart zijn verbonden met je start in het leven. Heel deze beperkende overtuigingen en patronen diepgaand en ervaar hoe je levenskracht en levenslust weer gaan stromen.

 

NATUURCOACHING

Natuurlijk beter en bewust Zijn. Laat de natuur je lichaam ontspannen en je drukke gedachten oplossen. Vertraag en kom terug bij jezelf. Ervaar de elementen en ontdek al lopend hoe met de natuur als spiegel antwoorden en inzichten als vanzelf tot je komen. Een APK voor iedere mama (to be)!

X

Wachtwoord vergeten?

Word lid