fbpx

AANBOD

Wil jij je optimaal voorbereiden op de geboorte? Ik help je er graag bij! Ik bied je verschillende opties om een zwangerschapscursus te volgen. In groepsvorm, digitaal, bij jullie thuis. Zo zit er voor iedereen een geschikte optie tussen. En daarnaast bied ik nog tal van andere zaken die je zwangerschap en de geboorte nét een beetje mooier kunnen maken!

 

HypnoBirthing-cursus (groepscursus/privé-cursus/herhalingscursus)

HypnoBirthing is een positieve en praktische cursus die je samen met je partner volgt en waarin je leert hoe je je kindje op een kalme, comfortabele en natuurlijke manier op de wereld kunt zetten. Met een combinatie van verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken leer je jezelf volkomen te ontspannen en alle angst en spanning los te laten. Zo wordt de geboorte weer de prachtige, veilige en vredige ervaring zoals die oorspronkelijk bedoeld is.

 

HypnoBirthing oefenscripts

Speciaal voor iedereen die een cursus HypnoBirthing volgt en die thuis wil oefenen met de HypnoBirthing-scripts uit je lesmateriaal, heb ik de scripts ingesproken. Als je tijdens je zwangerschap regelmatig oefent met diepe ontspanning en een kalme, gemakkelijke geboorte visualiseert, neemt je onderbewustzijn dit over, wat de kans op een fijne, ontspannen geboorte vergroot.

 

Individuele sessie

Speciaal voor vrouwen die geen volledige (digitale) cursus kunnen, willen of hoeven te volgen om hun ideale geboorte vorm te geven, maar die wel graag wat ondersteuning willen bied ik 1-op-1 begeleiding aan. In een fijne inspirerende sessie die bij jullie thuis, telefonisch of via skype kan plaatsvinden staan jij en je kindje helemaal centraal.

 

Beleef Bewust je Zwangerschap

Een introductieprogramma dat je in 7 minuten per dag, 7 dagen lang, leert om verbinding met jezelf en je baby te maken en waarbij je je mindset zo programmeert dat je automatisch meer liefde, flow en bewustwording zult ervaren in je leven.

 

Digitale zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk (extra uit te breiden met 1-op-1 begeleiding!)

In de digitale zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk ligt de nadruk op een natuurlijke zwangerschap en geboorte en staan vertrouwen, balans en rust rondom de zwangerschap en de geboorte centraal. In vier overzichtelijke lessen met elk een eigen thema krijg je een schat aan informatie en praktische tips en ga je zelf thuis aan de slag met oefeningen en voorbeelden om meer rust en balans in je leven te brengen. Hier profiteren jij en je baby maximaal van! De cursus is zo ingericht dat alle informatie en oefeningen gemakkelijk in je leven te integreren zijn, weinig tijd en moeite kosten en een groots effect hebben.

 

Digitale cursus Bevallen & Opstaan

Bevallen & Opstaan is een lichte, positieve cursus ontworpen voor vrouwen die na de geboorte van hun baby op zoek zijn naar een (nieuwe) focus in hun leven, naast het moederschap. In 5 overzichtelijke lessen die thema’s hebben als dankbaarheid, levenslust, dromen&verlangens, ruimte scheppen en hier& nu ga je door een heel proces waarin je je (weer) bewust wordt van jezelf en jouw dromen en verlangens. Alle informatie en oefeningen sluiten precies aan bij de belevingswereld van jonge moeders en zijn echt een moment voor jezelf. En omdat het digitaal is bepaal jij wanneer je start en wanneer je ermee bezig gaat!

Verhuur Bevalbad

Het bevalbad  heeft de afgelopen jaren echt zijn intrede gemaakt in de geboortewereld en zijn inmiddels niet meer weg te denken. Liefdevolle Geboorte verhuurt  vanwege de grote vraag naar bevalbaden momenteel drie Birthpool in a Box-bevalbaden – regular (= grote variant/tweepersoons met zitje)/ Voor iedereen die graag van een bevalbad wil maken, maar er niet zelf eentje wil aanschaffen.

Verhuur Birth Ball

De Birth Ball (bevallingsbal/geboortebal) heeft de afgelopen jaren echt zijn intrede gemaakt in de geboortewereld en zijn inmiddels niet meer weg te denken. Liefdevolle Geboorte verhuurt vanwege de grote vraag naar bevalbaden momenteel  drie Birth Balls. Voor iedereen die graag van een  Birth Ball gebruik wil maken, maar er niet zelf eentje wil aanschaffen.

Social media en weggevers (Gratis!)
Via mijn Facebookpagina hou ik je op de hoogte over de belangrijkste ontwikkelingen, die je absoluut niet wilt missen. En op Instagram kun je je onderdompelen in prachtige beelden van natuurlijke zwangerschap en geboorte. Liever informatie over acties en tips in je mailbox, waaronder de 7 GRATIS sleutels voor een Prachtige en Krachtige geboorte? Dat kan! Meer GRATIS weggevers vind je hier. Zie ik je daar?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com