fbpx

AANBOD

Er zijn op dit moment nog geen cursusdata bekend voor na de zomervakantie. Want… er bruist van alles in mij momenteel. Ik heb plannen om Prachtig en Krachtig bevallen VEEL grootser te gaan uitrollen. In én buiten Friesland. Online én offline. Waarbij alles draait om jou en wat jij nodig hebt. Jij kiest de vorm van begeleiding en hoeveel begeleiding je wilt. Maximale keuzevrijheid. In te passen in iedere (volle) agenda en voor ieders budget. De zwangerschapsbegeleiding van de toekomst! Vind je dat interessant? Hou dan deze pagina in de gaten!

Verhuur
Wil jij graag comfortabel bevallen met veel bewegingsvrijheid? Actieve houdingen kunnen afwisselen met momenten van ontspanning? Dan is een bevalbad en/of een Birth Ball een heel fijn hulpmiddel! Vrouwen die gebruik hebben gemaakt van een bevalbad en/of Birth Ball tijdens de geboorte zijn doorgaans erg enthousiast en raden het andere vrouwen zeker aan voor hun bevalling! Heb je geen zin om hiervoor iets aan te schaffen? Liefdevolle Geboorte verhuurt 4 Birthpool in a Box bevalbaden regular (2-persoons) en 2 Birth Balls (klein en groot formaat). 
Zelf aan de slag
Wil jij graag bewust genieten van je zwangerschap en bewust toeleven naar de geboorte? Niet in een groep of 1-op-1, maar zelf aan de slag? Zelf voelen/ervaren op jouw niveau en in jouw tempo, waar en wanneer het jou uitkomt? Dat kan! Hier vind je de HypnoBirthing luisterscripts, een kort, inspirerend programma van 7 dagen en een uitgebreide digitale zwangerschapscursus helemaal gericht op natuurlijke zwangerschap en geboorte. Starten kan op ieder moment in het jaar! Waar wacht je nog op? Ga het gewoon doen! Je bent maar voor even zwanger. Geniet er van en maak er een mooie geboorte-ervaring van!
Groepsverband
Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw geboorte-voorbereiding? En vind je het leuk om samen met anderen toe te leven naar het bijzondere moment van de geboorte? Dan is de Eendags Bevalcursus of een cursus HypnoBirthing echt iets voor jou/jullie. Het positieve en praktische cursusprogramma zal bol staan van de ‘aha’ momenten. Het onderscheidt zich van reguliere zwangerschaps- en bevalcursussen omdat het zich geheel richt op natuurlijke zwangerschap en geboorte. Je krijgt een ongelooflijke berg informatie en inspiratie en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Je leert alles wat je nodig hebt om je op een ontspannen en liefdevolle manier voor te bereiden op jouw bevalling. 
1-op-1
Na zelf twee keer bevallen te zijn met de HypnoBirthing-technieken, het volgen van de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner en bijna 5 jaar zwangere stellen begeleid te hebben heb ik een gigantische hoeveelheid kennis en informatie over natuurlijke zwangerschap en geboorte en prenataal ouderschap. Ik weet precies wat werkt en wat niet, hoe het werkt en wat de valkuilen zijn. Al die kennis, informatie en technieken mag jij 1-op-1 van me overnemen. Zodat jij goed voorbereid bent en dit niet meer allemaal zelf hoeft uit te vinden/zoeken. In een fijne, inspirerende coachingssessie of cursus HypnoBirthing bij jullie thuis, telefonisch of via skype staan jij, je kindje en jullie geboortewensen helemaal centraal. 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com