fbpx

AANBOD

Wil jij je optimaal voorbereiden op een Prachtige en Krachtige geboorte? Ik help je er graag bij! Ik kan je op 4 manieren ondersteunen zodat jij deze bijzondere periode in je leven – de magische 9 maanden – ook echt mag gaan ervaren. Wil je liever eerst rustig kijken wat ik te bieden heb? Check dan mijn handige GRATIS weggevers die je zwangerschap en de geboorte nét een beetje mooier maken!

 

 
Verhuur artikelen Zelf aan de slag Groepslessen 1-op-1 begeleiding

Bevalbad

De laatste jaren kiezen steeds meer vrouwen bewust voor het bevallen in bad en de voordelen van water. Wil jij graag in bad bevallen, maar er niet eentje aanschaffen? Huren is een goede optie! Ik verhuur vanwege de grote vraag naar bevalbaden momenteel 4 Birthpool in a Box-bevalbaden – regular (= tweepersoons-bad met zitje). 

Beleef Bewust je Zwangerschap

Een uniek introductieprogramma voor zwangeren die graag meer bewust-wording willen ervaren in hun zwangerschap en in hun leven. Leer in 7 minuten per dag/ 7 dagen om verbinding met jezelf en je baby te maken, waarbij je je mindset zo programmeert dat je automatisch meer liefde, flow en bewustwording zult ervaren.

HypnoBirthing groepscursus

In deze positieve en praktische groeps-cursus leer je samen met je partner hoe je jullie kindje op een kalme, comfortabele en natuurlijke manier op de wereld kunt zetten. Met een combinatie van verschillende ademhalings- en ontspannings-technieken leer je jezelf volkomen te ontspannen en alle angst en spanning los te laten.

Individuele sessie

Speciaal voor vrouwen die geen volledige (digitale) cursus kunnen, willen of hoeven te volgen om hun ideale geboorte vorm te geven, maar die wel graag ondersteuning willen bied ik 1-op-1 begeleiding aan. In een fijne, inspirerende sessie die bij jullie thuis, telefonisch of via skype plaats-vindt staan jij en je kindje helemaal centraal.

Birth Ball 

De Birth Ball (geboortebal) heeft de afgelopen jaren echt zijn intrede gemaakt in de geboortewereld en is inmiddels niet meer weg te denken. Ik verhuur vanwege de grote vraag 3 Birth Balls. Voor iedereen die graag van een Birth Ball in de zwangerschap en tijdens de geboorte gebruik wil maken, maar er niet zelf eentje wil aanschaffen.

HypnoBirthing oefenscripts 

Speciaal voor iedereen die een HypnoBirthing-cursus volgt en die thuis wil oefenen met de scripts uit je les-materiaal. Als je tijdens de zwangerschap regelmatig oefent met diepe ontspanning en een kalme, ontspannen geboorte visualiseert, neemt je onderbewustzijn dit over, wat de kans op een fijne, ontspannen geboorte vergroot.

HypnoBirthing herhalingscursus 

Ben je eerder bevallen met HypnoBirthing en opnieuw zwanger? Volg dan een groeps-herhalingscursus! In 3 uur tijd zorg ik dat je weer helemaal up-to-date bent qua kennis, oefen je met de belangrijkste ontspannings-oefeningen en -scripts, kun je angsten ten aanzien van de geboorte loslaten én ga je naar huis met een vernieuwd geboorteplan.

HypnoBirthing-privecursus 

Leer in het comfort van je eigen huis hoe je op een comfortabele en natuurlijke manier kunt bevallen, compleet afgestemd op jullie wensen en situatie. Ook een privé-herhalingscursus is mogelijk voor wie na een eerdere HypnoBirthing-geboorte opnieuw zwanger is. Fris je technieken, kennis en geboorteplan in 3 uur weer op.

Digitale zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk  

In de digitale zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk ligt de nadruk op een natuurlijke zwangerschap en geboorte en staan vertrouwen, balans en rust in de zwangerschap en de geboorte centraal. In 4 overzichtelijke lessen met elk een eigen thema krijg je een schat aan informatie en praktische tips en ga je zelf thuis aan de slag met oefeningen en voorbeelden om meer rust en balans in je leven te brengen. Hier profiteren jij en je baby maximaal van!

Digitale zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk + individuele sessie

Het beste van twee werelden: zelf aan de slag waar en wanneer jij wilt met 3 uur persoonlijke begeleiding!

In de digitale zwangerschapscursus Wonder-Baarlijk ligt de nadruk op een natuurlijke zwangerschap en geboorte en staan vertrouwen, balans en rust in de zwangerschap & geboorte centraal. In 4 overzichtelijke lessen met elk een eigen thema krijg je een schat aan informatie en praktische tips en ga je zelf aan de slag met oefeningen en voorbeeldenvoor meer rust en balans in je leven

In een sessie van 3 uur leer ik jou en je partner:

  • enkele effectieve ademhalingstechnieken
  • wat spanning/ontspanning doet met je lichaam en hoe je kunt ontspannen tijdens zo’n spannend moment als de geboorte
  • wat je partner kan doen om jou te helpen ontspannen 
  • een massagetechniek waarmee je endorfines (lichaamseigen pijnstillend hormoon) aanmaakt

Daarnaast geef ik je tips en inside-information voor je geboorteplan en beantwoord ik al jullie vragen.

 Digitale cursus Bevallen & Opstaan 

Een lichte, positieve cursus ontworpen voor vrouwen die na de geboorte van hun baby op zoek zijn naar een (nieuwe) focus in hun leven, naast het moederschap. In 4 overzichtelijke lessen die thema’s hebben als dankbaarheid, levenslust, dromen&verlangens, ruimte scheppen en hier&nu ga je door een heel proces waarin je je (weer) bewust wordt van jezelf en jouw dromen en verlangens. Alle informatie en oefeningen sluiten precies aan bij de belevingswereld van jonge moeders en zijn echt een moment voor jezelf. En omdat het digitaal is bepaal jij wanneer je start en wanneer je ermee bezig gaat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com