fbpx

 

 

Een PRACHTIGE en KRACHTIGE zwangerschap en bevalling, één waar je met een goed gevoel op terug kan kijken, dat wil jij toch ook?

Een bevalling waarin jij de regie hebt versterkt het vertrouwen in je eigen kunnen, het versterkt het vertrouwen in een volgende bevalling en het versterkt de band tussen jou en je kindje. Het omgekeerde is helaas ook waar. Het gevoel overgeleverd te zijn aan anderen kan een traumatiserende gebeurtenis zijn.

Mijn naam is Nynke Brakelé en ik ben zeer dankbaar voor de twee prachtige en krachtige zwangerschappen en HypnoBirthing-geboortes die ik heb mogen meemaken. Als ervaringsdeskundige en gecertificeerde HypnoBirthing Practitioner help ik nu andere zwangere stellen hun dromen en verlangens ten aanzien van hun zwangerschap en de naderende geboorte te ontdekken.

Ik gun iedere vrouw zo’n prachtige en bekrachtigende zwangerschap en geboorte-ervaring als die ik heb mogen ervaren! En daarom ga ik je PRECIES vertellen HOE ik dat gedaan heb. Al mijn ervaringen en inzichten heb ik voor jou omgezet naar een E-book met de 7 GRATIS SLEUTELS voor een prachtige en bekrachtigende zwangerschap en geboorte.

Wil jij ook precies weten WAT er werkt, HOE het werkt en WAAROM het werkt? Vraag dan nu mijn GRATIS E-book met de 7 sleutels voor een PRACHTIGE en KRACHTIGE zwangerschap en geboorte aan!

 

 

De sleutels die ik nu iedere dag ontvang zetten mij op een positief spoor en geven mij zelfvertrouwen.”

Anna Marijke

Hartelijk dank voor alle sleutels! Ik ben een startend Kraamverzorgende ZZP’er. Heerlijk om verwoord te krijgen wat ik beleef én heerlijk om dit te kunnen delen met zoveel jonge a.s. ouders”. 

Arieneke

 

 

Ja, ik ontvang graag het E-book en de extra tips en inspiratie

 


 

 

Lid van de NVHBC: nummer 8016-14 
(Nederlandse vereniging HypnoBirthing Cursusleidsters)

 

 

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com