fbpx

 

 

Een PRACHTIGE en KRACHTIGE zwangerschap en bevalling, één waar je met een goed gevoel op terug kan kijken: iedere vrouw wenst het en maar weinig lijken het te krijgen. Eigenlijk best vreemd als je er over nadenkt, want zwangerschap en bevallen zijn een natuurlijke en normale gebeurtenis in het leven van een vrouw. Jouw lichaam is door de natuur zo ontworpen dat je zwanger kan worden, een baby kan dragen, een baby op de wereld kan zetten en deze kan voeden. Je lichaam en je baby weten precies wat ze moeten doen! Zo bijzonder en tegelijk zo gewoon.

Gelukkig kan het ook anders. Het moet anders. De geboorte laat een levensbepalende indruk achter in je kindje en legt daarmee de basis voor zijn of haar verdere leven. Maar ook de invloed van de geboorte op ons eigen leven is groot. Het gevoel overgeleverd te zijn aan anderen kan een traumatiserende gebeurtenis zijn. Terwijl een bevalling waarin jij de regie hebt een prachtige ervaring kan zijn die je je leven lang kracht geeft. Het versterkt het vertrouwen in je eigen kunnen, het versterkt het vertrouwen in een volgende bevalling en het versterkt de band tussen jou en je kindje.

Mijn naam is Nynke Brakelé en ik ben zeer dankbaar voor de twee prachtige en krachtige zwangerschappen en HypnoBirthing-geboortes die ik heb mogen meemaken. Als ervaringsdeskundige en gecertificeerde HypnoBirthing Practitioner help ik nu andere zwangere stellen hun dromen en verlangens ten aanzien van hun zwangerschap en de naderende geboorte te ontdekken en hen volledig in hun kracht te zetten. Zodat ze zelf de regie kunnen voeren en een bekrachtigende geboorte-ervaring kunnen creëren. Dat doe ik in Friesland met behulp van HypnoBirthing, verschillende digitale programma’s, de verhuur van bevalbaden en korte individuele sessies.

Na 4,5 jaar op deze manier gewerkt te hebben voel ik dat ik meer wil. Dat het tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Om veel meer vrouwen te bereiken en in hun kracht te zetten. Ik gun namelijk iedere vrouw zo’n prachtige en bekrachtigende zwangerschap en geboorte-ervaring als die ik heb mogen ervaren! En daarom ga ik je PRECIES vertellen HOE ik dat gedaan heb. Al mijn ervaringen en inzichten heb ik voor jou omgezet naar 7 GRATIS SLEUTELS voor een prachtige en bekrachtigende zwangerschap en geboorte.

Wil jij ook precies weten WAT er werkt, HOE het werkt en WAAROM het werkt? Vraag dan nu GRATIS de 7 sleutels voor een PRACHTIGE en KRACHTIGE zwangerschap en geboorte aan!

 

 

De sleutels die ik nu iedere dag ontvang zetten mij op een positief spoor en geven mij zelfvertrouwen.”

Anna Marijke

Hartelijk dank voor alle sleutels! Ik ben een startend Kraamverzorgende ZZP’er. Heerlijk om verwoord te krijgen wat ik beleef én heerlijk om dit te kunnen delen met zoveel jonge a.s. ouders”. 

Arieneke

 

 

Waar mag ik de sleutels naar toe sturen?

De 7 sleutels voor een Prachtige en Krachtige geboorte

 


 

 

Lid van de NVHBC: nummer 8016-14 
(Nederlandse vereniging HypnoBirthing Cursusleidsters)

 

 

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com